- 2 Temmuz 2011
- 132.802
- 55.646
- 5.338
alicim 4 senedir anlatıyorum ben,tanımıyosan engeli bas geç.ugrastırma,kafayı kırdıysamda kırdım,beni baglarYav kardeşim sen ne anlatıyorsun Neptün ay falaniyice kafayı kırdın ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alicim 4 senedir anlatıyorum ben,tanımıyosan engeli bas geç.ugrastırma,kafayı kırdıysamda kırdım,beni baglarYav kardeşim sen ne anlatıyorsun Neptün ay falaniyice kafayı kırdın ya
FenerliyimAğa sen fenerli misin? oyleysen söyle burası demokratik bir forum ayıp bir şey değil sonuçta
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
aboooooooooo harbi mi lanFenerliyim
bizi takibe aldı diye sosyal medyada bunu guzel civalıyolar,menajeri mi yaptırıyo nedir
Yakalandık üstataboooooooooo harbi mi lan![]()
Sen başta böyle değildin sonradan sardın bunlaraalicim 4 senedir anlatıyorum ben,tanımıyosan engeli bas geç.ugrastırma,kafayı kırdıysamda kırdım,beni baglar
Burda fenerliere iyi şeyler yapmiyorlarFenerliyim
Canın sağ olsun
evet çok sert konuşuyorlar fenerlilere. benim de dikkatimi cekti.Burda fenerliere iyi şeyler yapmiyorlar
Senin annene laf etmedim tövbe öyle algılama fenere ettim öyle anladiysan affola analar baş tacimizCanın sağ olsun
Anneler en değerli varlıklardır. Umarım aynı durumla karşılaşmazsın. selametle