Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet yabanci siniri degismeyecek gibi

Yav adam futbol elçisi gibi dolanıyor Ronaldo’dan daha t. Var Arabistan’da.
Daha özgür,partiliyle. Herife 4 milyon euro’luk hediye araba falan alıyorlar. Para harcamıyor malikanede yaşıyor.
Primcinin teki bu astronomik maaşları duyunca hani bana demek için menajeri aracığılıyla haber çıkartmıştır %90 zaten.
Bizim ilgilendigimiz sezon 18 veya 19 yaşında olduğunu hatırlıyorum.
erken ünlü oldu
Tielamans gibi 16-17 yaşında ünlü olup oynamaya başladı o zaman.
Fransa dogumlu, yasi kesin 26 afrika dogumlu olsa süphem olurdu
Fransız olduğu için yaş küçültme yoktur onu hiç düşünmedim.

bedava almıyorsun, imza parası = bonservis.
Lyonda aldığı para brüt Gross Salary of €3,120,000. Vergi nasıl orada bilmiyorum. Bulup, düş aldığı para.
Adamlar buraya yüksek maaş işin geliyor. İmza parası dediğin direkt bonservis kadar değil. Gelecek sene Araplar dembeleyi istese 4m bonservise bırakacak mısın

Kötürüm aboubakarın şov yaptığı ligi taraftarla bütünleşen dembele öttürür.
Gomis*2 performans olarak düşünün işte.
Temizinden 15 golü var.
Herif birde Fransa’dan gelecek götü başı yaymış Arabistan’dan gelen herifler az toplayınca neler yaptığını gördük.

Primcinin teki bu astronomik maaşları duyunca hani bana demek için menajeri aracığılıyla haber çıkartmıştır %90 zaten.

Tielamans gibi 16-17 yaşında ünlü olup oynamaya başladı o zaman.

Fransız olduğu için yaş küçültme yoktur onu hiç düşünmedim.
Gelirse 1 sezon ortalama performans gösterirse zaten bunuda iyi bir karla satma şansımız olabilir. Düşüşte olsada havaya girdimi gerisi gelir. O ortamda bizde var

Yedek forvetin 10 gol çıkarması lazım

1686596632415.webp

Frankfurt istediginde 2 milyon net + imza parasi istiyor diyordu almanlar. Biz 2,5 + imza parasiyla bitirelim bu isi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt