Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Primcinin teki bu astronomik maaşları duyunca hani bana demek için menajeri aracığılıyla haber çıkartmıştır %90 zaten.Yav adam futbol elçisi gibi dolanıyor Ronaldo’dan daha t. Var Arabistan’da.
Daha özgür,partiliyle. Herife 4 milyon euro’luk hediye araba falan alıyorlar. Para harcamıyor malikanede yaşıyor.
Bizim ilgilendigimiz sezon 18 veya 19 yaşında olduğunu hatırlıyorum.
Tielamans gibi 16-17 yaşında ünlü olup oynamaya başladı o zaman.erken ünlü oldu
Fransız olduğu için yaş küçültme yoktur onu hiç düşünmedim.Fransa dogumlu, yasi kesin 26 afrika dogumlu olsa süphem olurdu
Adamlar buraya yüksek maaş işin geliyor. İmza parası dediğin direkt bonservis kadar değil. Gelecek sene Araplar dembeleyi istese 4m bonservise bırakacak mısınbedava almıyorsun, imza parası = bonservis.
Lyonda aldığı para brüt Gross Salary of €3,120,000. Vergi nasıl orada bilmiyorum. Bulup, düş aldığı para.
Dembeleye ağır felan diyecemde arsızlık olacaksf mevkiinde adam yok
Lale ortasiz Mehmet baskan en doğru tercihti. Kurullara ağırlığımızı koyabilirsek guzel olur.
Maaşı en az 2.5 + imza parası.Kötü çıkarsa ki kötü satamazsın 3 4 senelik maliyet 15m euro.Dembeleyi istemeyen ahrazsaraylı kardeşlerim maaşı uygun oldugu müddetçe bu kadar iyi oyuncuyu nasıl alicaz başka onu da bir söylesin lütfen
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gelirse 1 sezon ortalama performans gösterirse zaten bunuda iyi bir karla satma şansımız olabilir. Düşüşte olsada havaya girdimi gerisi gelir. O ortamda bizde varPrimcinin teki bu astronomik maaşları duyunca hani bana demek için menajeri aracığılıyla haber çıkartmıştır %90 zaten.
Tielamans gibi 16-17 yaşında ünlü olup oynamaya başladı o zaman.
Fransız olduğu için yaş küçültme yoktur onu hiç düşünmedim.
ef em'de tamı tamına 3.19 melyon avro alıyorDembele nin Lyonda net kazancı 1m mu neydi galiba
sıkıntı yok üstatFeramuz küs değiliz demi gerçekten senin anaya falan yapmadım o kısaltmayı
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Maaş yüksek olursa bencede çok lüzumu olmayan bir külfet olur ama normal maaşa iyi oyuncuMaaşı en az 2.5 + imza parası.Kötü çıkarsa ki kötü satamazsın 3 4 senelik maliyet 15m euro.