Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftar kulup oyuncular ve hoca Icardiyi seviyor. Yeterince para da kazaniyor. Bu onu ikna etmek icin yeterli degilse defolup gitsin agabey, kimse Galatasaray Spor Kulubunden buyuk degildir

Hem Dembele'yi hem İcardi'yi almak demek 4-4-2 oynamak demek. İcardi zaten Anayasa'nın ilk 3 maddesi gibi adam, Dembele de yedek bırakılacak adam değil. Çift santrafor oynayacaksak bayağı bir şeyin değişmesi lazım takımda. Bilemedim.

Hem Dembele'yi hem İcardi'yi almak demek 4-4-2 oynamak demek. İcardi zaten Anayasa'nın ilk 3 maddesi gibi adam, Dembele de yedek bırakılacak adam değil. Çift santrafor oynayacaksak bayağı bir şeyin değişmesi lazım takımda. Bilemedim.
Renato Torreira ortasahasiyla herşey mümkün aslında.

Ceballos umarım söylenti değildir ve gelir.

Aslında İcardi & Zaniolo ikilisiyle de çok fena 4-4-2 oynayabilir bu takım. Kerem buna doğru evrildi iyiden iyiye

Sametimi istemişiz

Yok artık

Bu saatten sonra okan buruğa transfer yaptıran haindir

Duvan Zapatayi alır arkasına da Dembeleyi alır forvet hikayesini kapatırım. İcardi işi olacak iş değil

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zapata ağır bir sakatlık geçirmedimi. Hatta kronik diye biliyorum . İkiside aynı stile yakın değiller mi. İcardi klasinda komple forvetimiz olursa dembele yada Zapata gibi oyuncularda ikinci forvet olmalı. Birinci forvet için bence yetersiz kalabilirler

———Dembele-Icardi———
Kerem-Torreira-Sanches-Zaniolo
—Kazim-Abdül-Nelsson-Boey—
—————Muslera—————

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt