Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.951
- 48.280
- 4.933
Yaylan gelebilirtaylan kılınç alpaslan malpaslan dönmesin. Antrenmanda bile görsem modum düşer @Vasfi Vural
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaylan gelebilirtaylan kılınç alpaslan malpaslan dönmesin. Antrenmanda bile görsem modum düşer @Vasfi Vural
talisca da mantıklı o zamanhoca 442 oynamak istiyor ve seviyor ama iki santraforla değil gezen bir 9.5 gibi birini istiyor
felix çok mantıklı mesela olması çok zor olsa da
Muhammed Fransa’da o kadar gol atamaz max 5 falanicardi dembele mohammed
bu 3'lü 55 gol ile kapatır sezonu
ha??Muhammed Fransa’da o kadar gol atamaz max 5 falan
Ahmet renktaş şayet Dembele gelirseDembeleeeeee
Herifin 17 golü penaltı15 gol ne ya cok az
valencianın 30 golu var
Fatih terim mi aykut kocaman mıFenerliyim
Muhammed diyom kampı göreceğini bile düşünmüyorum.
şükrü saraçoğlu bile fatih terim derFatih terim mi aykut kocaman mı
orasını karıştırmaHerifin 17 golü penaltı
kalırsa sezonun yıldızı olacak iyi izleMuhammed diyom kampı göreceğini bile düşünmüyorum.
Hagi mi alex mişükrü saraçoğlu bile fatih terim der
Bu adam Türkiye içi transferlerde istibarati sağlam devilmiydi. Yurtdışı transferleri için pek dikkate almamak lazımMuhabir olmak böyle bir sey.
Romano‘nun öğlen saatlerinde yazdiklarini Türkçeye çevirip Dembele‘nin fotosunu eklemek ve Everton kismini yazmamak.
Etkileşim![]()
Hagi mi alex mi
Ertan gözümde tier 1Muhabir olmak böyle bir sey.
Romano‘nun öğlen saatlerinde yazdiklarini Türkçeye çevirip Dembele‘nin fotosunu eklemek ve Everton kismini yazmamak.
Etkileşim![]()
Evet bence de en çok istediği iki oyuncu bence felix ve icardi zaten şuan da hucüm hattında ama felix bir hayli zor.hoca 442 oynamak istiyor ve seviyor ama iki santraforla değil gezen bir 9.5 gibi birini istiyor
felix çok mantıklı mesela olması çok zor olsa da