Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.354
- 18.535
- 1.338
Belki başkan Spor Gecesi’nde bir şeyler söyler
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hoca 442 oynamak istiyor ve seviyor ama iki santraforla değil gezen bir 9.5 gibi birini istiyor
felix çok mantıklı mesela olması çok zor olsa da
Söylemezse daha iyi. 2 tanesi bitmez üzere dedi bitmediBelki başkan Spor Gecesi’nde bir şeyler söyler
Yarım saate biteceğini mi düşünmüştünSöylemezse daha iyi. 2 tanesi bitmez üzere dedi bitmedi
Söylemezse daha iyi. 2 tanesi bitmez üzere dedi bitmedi
başkan için kolpacı diyebilir miyiz?Söylemezse daha iyi. 2 tanesi bitmez üzere dedi bitmedi
Dembele penaltıya 25 atar. 10 tanesini kendi yaratır zaten ama savaş çıkar takımdaorasını karıştırma
Yerinde olsam iptal eder tatil yapardım 12-13 gün sonra tekrar toplanıyor takım uzun ve yorucu bir sezonda tatil yapıp kafayı rahatlamak hocamında hakkı.okan hoca yarın 8jklı holigan candaşın programına konuk olacakmış ,hiç sevmıyorum bu herifi her programında laf sokmaya calısıyor umarım okan hoca haddini bildirir
1 veya 2 gün içindeBitmek üzere deyince kaç günde veya saatte bitmesini bekliyosunuz mesela ?
dembele istemiyorumDembele penaltıya 25 atar. 10 tanesini kendi yaratır zaten ama savaş çıkar takımda
Foruma 1 saattir girmiyordum. Baktım 400 mesaj birikmiş. İlk gördüğüm mesaj bu oldu. Muhabir olmak böyle bişey ve Romanoyu görünce adı geçmeyen birini aldık kesin dedim babayı almışız.Muhabir olmak böyle bir sey.
Romano‘nun öğlen saatlerinde yazdiklarini Türkçeye çevirip Dembele‘nin fotosunu eklemek ve Everton kismini yazmamak.
Etkileşim![]()
İlk devre totalde 2gol 1 asistle Afrika kupasına uğurlarız oradan da bir bişey yapamaz devre arası da Fransa sonuncusuna falan kiralarız.kalırsa sezonun yıldızı olacak iyi izle
12 gol 8 asist ile
üst seviye bir yorum eline sağlıkmuhammed sırf arap oldugu icin bile geri dönmemeli lakin onu geçtim bu heriften bize 2.degil 3.forvet bile olmaz
hatta barış ondan daha faydalı