Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.161
- 5.679
- 1.983
O işin espirisi yoksa bu takım şampiyon olur muydu?koca kulübü 13 yaşındaki çocuğa mı emanet ediyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O işin espirisi yoksa bu takım şampiyon olur muydu?koca kulübü 13 yaşındaki çocuğa mı emanet ediyorlar
yakup tam bir haib tierini bilmem ama adamın 2 yıldır tek bir olumlu haberi yoktu ve çoğunda da patladı ona rağmen paylaşılması son derece yanlış benceicardi kaldı gibi,acıklamalardan anlasılan o.tatili uzatacak sadece.30 milyon maası da yakup malı uydurmustu
Olmasa daha iyi olur.Aubameyang da olur
yedekten 10+ gol katkısı yapacak obameyanga kim hayır diyebilirOlmasa daha iyi olur.
Aubameyang da olur
Yapacağını düşünmüyorum maalesef.yedekten 10+ gol katkısı yapacak obameyanga kim hayır diyebilir
Ali Yiğit reisin hesaplarına transfermarkt profil linklerini atmak lazımOkan Buruk: "Ali Yiğit Buruk, şef scout. Oyunda paket açtırıyor sürekli bana. Oradan oyuncu alıyor, satıyor. Çok hakim. Oyuncu seyretme platformu var. Devamlı oradan oyuncu seyrediyor. Sözleşmesi biten, alabileceğimiz oyunculara bakıyor, listeliyor."
fenerliler çocuğu hocasına felan şikayet etmesinOkan Buruk: "Ali Yiğit Buruk, şef scout. Oyunda paket açtırıyor sürekli bana. Oradan oyuncu alıyor, satıyor. Çok hakim. Oyuncu seyretme platformu var. Devamlı oradan oyuncu seyrediyor. Sözleşmesi biten, alabileceğimiz oyunculara bakıyor, listeliyor."