Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek doğru bilgi Kingzat ve ben de

ozk0rbk.gif

Paredes oliveriadan iyi oyuncu ama o da top tasimaz

Tahminimce pulisic veya Ziyech i alacağız hem 10 no hem kanat oynayabilen bir isim lazım bize

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

zakharyan u21e gelsin zaten, tielemans yerine geldi sayarım.10 numaraya felix gelmeli

Paredes için Icardi etkisi yaratacak diyen saçmalamış, özel hayatını bir kenara koyarsak 2020’ye kadar dünyanın en iyi 10 santraforundan biriydi Icardi, poacher’ın sözlük tanımıydı.

Bazı dönemler Pulisic ile anlaşıldı diyen şahsa da selam yolluyorum, kolpada nirvana, ara ara anlaşıp vazgeçiyoruz herhalde sjsjsj

ya da birden fazla mevkiyi yedekleyecek biri
Yok o biraz fazla risk 3 kulvarda kazımın bile ne vereceği belli değilken diğer solbek joker kıvamında olamaz

Koydunmu performans verecek,oynatmadığındada şekil şukul yapmayacak biri şart

Tabi başka bir yeri yerli yapıp solbeki net yabancı yapabilirsin o ayrı ben kazımın ligde 3.yerli olarak full oynayacağı haliyle konuşuyorum

Birden bire aklıma, forumda yabancı sınırı yüzünden İshak Doğan, Turgut Doğan Şahin'li kadroların kurulduğu 2014 transfer nöbeti geldi.
ersan gülüm yüzünden ceza aldıydım,sonra forum arkamdan agladı.bjkli biri de bunu yazmıs ersan transferine gülmek için nöbete girince

Paredes'i gectigimiz sezon Juve'de pek takip etmedim ama ozellikle Roma-Zenit doneminde efsane top oynuyordu. Belki bilmeyenler vardir ama orijinal mevkisi Italya'ya gelmeden once 10 numaraydi.

Empoli bunu 6 numaraya devsirmeye basladi ve daha defansif oyunu ogreterek geriden oyun kurmasini ogrettiler. Zaten ondan sonra Roma ve ardindan Zenit'e transfer olmustu.

PSG'ye ciddi bir rakama transfer oldu ama orada bekleneni veremedi desek dogru olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt