Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
%25Bunu tapusu ile alma şansımız nedir?
![]()
Armando Broja - Oyuncu profili 22/23
Armando Broja, 21, Arnavutluk ➤ Chelsea, 2022'den beri ➤ Forvet ➤ Piyasa Değeri: 30.00 mil. € ➤ * 10 Eyl 2001, Slough, İngilterewww.transfermarkt.com.tr
niye la niye?zakharyan u21e gelecek.sen butuns ene torreira ve oliveira ile gececegini mi düşündün?şu an bir yedek 6 ve as 8,10 nuamra ve yedegi lazım
Zaniolo da 2 kere koparttı. 2. forvet için iyi gibiCapraz bagi gitmis alip napacagiz?
çelsiden babayı alırız
Iyi de Zaniolo gelmeden once 1 senedir saglikliydi, bu dedigin eleman suan hala sakat. Manyak miyiz biz?Zaniolo da 2 kere koparttı. 2. forvet için iyi gibi
valla ben kendini kanitlamis ve son senesinde asist istatistigi yuksek hazir bir oyuncu gormek isterim.zakharyan
ndombele
joao felix
Zaniolo da 2 kere koparttı. 2. forvet için iyi gibi
sahalara dönmüş mü return unknown mu?Zaniolo da 2 kere koparttı. 2. forvet için iyi gibi
birileriyle selamı,sabahı kestim.haberi olsun
Hayır biri Mitsjö yerine biri de Mata yerine alınacak o 2 oyuncunun.Mertens ve Sergio kalacaksa orta sahaya 2 adam lüks olur kesinlikle. Birini şutlayıp 8 ve 10 almalıyız.
Su ndombeleyi gecen yaz istedik,simdi tu kaka oldu.garip bi durumvalla ben kendini kanitlamis ve son senesinde asist istatistigi yuksek hazir bir oyuncu gormek isterim.
zakharyan ise piyango olur biraz tutarsa buyuk nimet tutmazsa para kaybi