Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.070
- 102.190
- 5.238
söğüşbahçeDzeko senelik 4 milyon euro'yu az bulmus. Fenerbahce bu defa teklifi 4.5 milyon euro'ya yukseltmis. (N. Schira)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
söğüşbahçeDzeko senelik 4 milyon euro'yu az bulmus. Fenerbahce bu defa teklifi 4.5 milyon euro'ya yukseltmis. (N. Schira)
ali koç sen 4 milyon euroluk adam mısın dememiş mi?Dzeko senelik 4 milyon euro'yu az bulmus. Fenerbahce bu defa teklifi 4.5 milyon euro'ya yukseltmis. (N. Schira)
Oh oh oh bonuslarla 5m görür. Hayırsız olsunDzeko senelik 4 milyon euro'yu az bulmus. Fenerbahce bu defa teklifi 4.5 milyon euro'ya yukseltmis. (N. Schira)
Bize gelmeden toreyra 5gol 5asist yapmis fioda. Bence de biraz öne atariz parades gelirse, iyi de olurParedes 8 değil 6 numara. İyi adam olsa da profil olarak Torreira ile çok üst üste binen bir yapısı var. Hoca Paredes'i 6, Torreira'yı 8 düşünebilir ama.
Umut Nayir i alacağız nalet herifBroja kim yav, koskoca forveti hem sakatlık geçirmiş, hem de çömez bir adama mi emanet edecegiz
seferoviç var ister misin sağlıklı ve tecrübeliBroja kim yav, koskoca forveti hem sakatlık geçirmiş, hem de çömez bir adama mi emanet edecegiz
Birde 3 yıllık kontratı yaptı mı efsane kategorisine girer dzeko.Dzeko senelik 4 milyon euro'yu az bulmus. Fenerbahce bu defa teklifi 4.5 milyon euro'ya yukseltmis. (N. Schira)
Evet öyle haberler vardı. Kendisine teklifler varmış aynı şekilde Dubois'te gidici gibi.midtsjo gidiyor mu ki?
Raporladım
Raporu inceliyorum.Raporladım