Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su an heycanla bekledigim joao felix ve zakharyan

1686686740415.webp

1/4

Paredes Rusya ve PSG’ye geçiş döneminde çok iyi önliberoydu ama 8 ve ofansif özelliklerdense sert ve pasör bir adamdı, ben de oturtamıyorum 8 numaraya.

Bir de DK’da çok kötüydü açıkçası, fiziksel olarak toparlamazsa ciddi düşüş var.
Burda taraftarla motive olur bence , agresif bir oyuncu zaten biz iyi ederiz onu

10 numaraya

Felix veya zakharyan dan asagsi kesmez gibi

hem dembele hem icardi muthis olur ama cok cok maliyetli olur bize

dembele son sezon az süre aldı lacazet yüzünden fakat tam fırsat transferi

paredesin oyun karakteri ile ilgili forumda endişeler var gördüğüm kadarıyla

gerçekten de oyuncu 8den çok 6 numara

ama hoca 8 yerine böyle bir karakterle orta sahayı sağlam tutup felix gibi ikinci forvet bir ismi daha rahat kullanmak isteyebilir özellikle şl maçlarında

bu iyi mi olur paredesin son durumu ne bilmiyorum tabi sadece akıl yürütüyorum

Paredes ismine hiç sıcak değilim açıkçası. Juventus la 3/4 kere denk geldim bu sene hiçbir ayırt edici özelliği yoktu. Sıradan al gülüm ver gülüm futbolu oynuyordu. Öyle aman aman bir çevikliğini falan da görmedim.

Gelirse bakarız değerlendiririz ama bence aradığımız adam değil. Bir defa bizim orta sahamız net bir "8"olmalı. Top taşıyabilmeli ve fiziki yönü iyi olmalı. Yani bizim aradığımız adam takıma ilk katıldığı dönemdeki " Badou Ndiaye". Öyle bir adam bulabilirler tutup getirsinler. Tabi şu da var hocanın kafasında farklı bir plan, takım kimyasına göre faklı bir değerlendirme olabilir onu bilemeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt