- 24 Mayıs 2009
- 17.314
- 20.297
- 2.643
Essien tarzı biri olsa ortaahada gözüm açık gitmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilk kez futbol hakkinda mesaj attigini gördümberkan'ı sol bek deneme yoluna gidebiliriz
O cocuk bence parelel evrende gercekten muhabir fln bu aradaCimbom ajans sizden iyi
aradıgımız adam buParedes ismine hiç sıcak değilim açıkçası. Juventus la 3/4 kere denk geldim bu sene hiçbir ayırt edici özelliği yoktu. Sıradan al gülüm ver gülüm futbolu oynuyordu. Öyle aman aman bir çevikliğini falan da görmedim.
Gelirse bakarız değerlendiririz ama bence aradığımız adam değil. Bir defa bizim orta sahamız net bir "8"olmalı. Top taşıyabilmeli ve fiziki yönü iyi olmalı. Yani bizim aradığımız adam takıma ilk katıldığı dönemdeki " Badou Ndiaye". Öyle bir adam bulabilirler tutup getirsinler. Tabi şu da var hocanın kafasında farklı bir plan, takım kimyasına göre faklı bir değerlendirme olabilir onu bilemeyiz.
Fatih Terim’in UEFA Final maç önü konuşmasından bir tık iyi
Sözleşmesi bitiyor gözüküyor. Parades'ten falan çok daha fazla isterim ve bizim sisteme de ciddi olarak uygun olduğunu düşünüyorum.
Sözleşmesi bitiyor gözüküyor. Parades'ten falan çok daha fazla isterim ve bizim sisteme de ciddi olarak uygun olduğunu düşünüyorum.
Essien tarzı biri olsa ortaahada gözüm açık gitmez
Pape sarr da var listede es geçmeyelimmuhtemel 12 kişilik listemiz istek sırasına göre isimleri çıkanlardan
solbek
guerrero
angelino
tavares
8 no
tielemans
renato
paredes
bissouma
aribo
10 no
dybala