Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sözleşmesi bitiyor gözüküyor. Parades'ten falan çok daha fazla isterim ve bizim sisteme de ciddi olarak uygun olduğunu düşünüyorum.

Paredes ismine hiç sıcak değilim açıkçası. Juventus la 3/4 kere denk geldim bu sene hiçbir ayırt edici özelliği yoktu. Sıradan al gülüm ver gülüm futbolu oynuyordu. Öyle aman aman bir çevikliğini falan da görmedim.

Gelirse bakarız değerlendiririz ama bence aradığımız adam değil. Bir defa bizim orta sahamız net bir "8"olmalı. Top taşıyabilmeli ve fiziki yönü iyi olmalı. Yani bizim aradığımız adam takıma ilk katıldığı dönemdeki " Badou Ndiaye". Öyle bir adam bulabilirler tutup getirsinler. Tabi şu da var hocanın kafasında farklı bir plan, takım kimyasına göre faklı bir değerlendirme olabilir onu bilemeyiz.
aradıgımız adam bu

Paredes Oliveiranın defansif versiyonu aradığımız adam değil orta sahaya.Badou Ndiayenin pasör versiyonu lazım bize prime Wijnaldum profilinde

muhtemel 12 kişilik listemiz istek sırasına göre isimleri çıkanlardan

solbek

guerrero
angelino
tavares

8 no

tielemans
renato
paredes
bissouma
aribo

10 no

dybala
felix

forvet

dembele
aubemeyang

Sözleşmesi bitiyor gözüküyor. Parades'ten falan çok daha fazla isterim ve bizim sisteme de ciddi olarak uygun olduğunu düşünüyorum.

Imkansiz otesi bence. O kalitede topçuyu isteyen çok daha iyi ve daha zengin Avrupali kulupler olur. Bi de RM 3 senelik kontrat teklif etmiş diyorlar

Fyh1D8QXsAAWWFk

İtalyan ya da italyan kökenli güney amerikalı. Transfer rotası burası olmalı.

Paredes yerine daha cok b2b gel git oyuncu lazim

bissouma
pape mate sarr

gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt