Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağdaki elemanın kalma şartı Paredes miydi acaba. Bir ara dedikodusu dönüyordu. Bu tip şeylere fikren karşıyım ben.

onu-galatasaray-a-alin.webp

3 gün myc talep ediyorum, gururum kırıldı
GSCimbom Üst yönetim kurulu, yaptığı toplantı sonrası şu kararları aldı;

GSC Efsanesi üyesi Enis Savar'ın Ceza Kuralları 8. sayılı maddeleri uyarınca ceza talebi incelendi. Yapılan müzakere neticesinde;

GSCimbom admini Keramettin TANRIVERDI ile ilgili ceza tayinine yer olmadığına karar verilmesinde yapılan müzakere neticesinde oybirliği ile,

GSC Efsanesi üyesi Enis Savar ile ilgili forum kurallarına yönelik aykırı hareketi nedeniyle GSCimbom Disiplin Talimatı'nın 10. ve 12. maddeleri uyarınca 5.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasına oybirliği ile,

karar verilmiştir.

GSCimbom admini
Alper Altun

zakharyanın fiziksel özellikleri nasıldı

b2b bir profil mi yoksa daha temposuz mu

zorlasak fakir de bruynesi çıkar mı

joao felix a sınıf bi takıma kiralanmayacakmıs.yani chelsea gibi

GSC Efsanesi üyesi Enis Savar'ın Ceza Kuralları 8. sayılı maddeleri uyarınca ceza talebi incelendi. Yapılan müzakere neticesinde;

GSCimbom admini Keramettin TANRIVERDI ile ilgili ceza tayinine yer olmadığına karar verilmesinde yapılan müzakere neticesinde oybirliği ile,

GSC Efsanesi üyesi Enis Savar ile ilgili forum kurallarına yönelik aykırı hareketi nedeniyle GSCimbom Disiplin Talimatı'nın 10. ve 12. maddeleri uyarınca 5.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasına oybirliği ile,

karar verilmiştir.

GSCimbom admini
Alper Altun
enflasyon farkı niye yok bunda?

Paredes dinamik 1 orta saha mıdır hala acaba? Seneye Rashica yerine Zaniolo, Mertens yerine de 2. forvet ayarı bir adam oynayacaksa 8 numaraya makine bir adam lazım.

GSC Efsanesi üyesi Enis Savar'ın forum kuralları aykırı hareketi nedeniyle GSCimbom Disiplin Talimatı'nın 10. ve 12. maddeleri uyarınca 5.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasına oybirliği ile,

karar verilmiştir.

GSCimbom admini
Alper Altun

Fatih Terim’in UEFA Final maç önü konuşmasından bir tık iyi

dosta korku düşmana yani bze güven veriyor başkan müthiş yaaa 😂

şunun gibi dolu mal var dışarda

hani sokak röplarında görürsünüz ciddili mal mal işsiz güçsüz meydanda boş boş gezip konuşan tipler birebir aynı 😂

koç ailesine doğmasa bunu ne yerlerdi 😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt