- 17 Ağustos 2009
- 44.203
- 33.320
- 3.448
Sağdaki elemanın kalma şartı Paredes miydi acaba. Bir ara dedikodusu dönüyordu. Bu tip şeylere fikren karşıyım ben.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Prime Dembele ile CL yarı final garanti olurdu be ne topçuydu hayvan herifPrime Dembele'ye ne dersin?
Fatih Terim’in UEFA Final maç önü konuşmasından bir tık iyi
fb paredesi alıp icardi için koz olarak kullanmak istiyormuş![]()
GSCimbom Üst yönetim kurulu, yaptığı toplantı sonrası şu kararları aldı;3 gün myc talep ediyorum, gururum kırıldı
Ellerinden operParedes iyimi
Prime Dembele ile CL yarı final garanti olurdu be ne topçuydu hayvan herif
di mariaİtalyan ya da italyan kökenli güney amerikalı. Transfer rotası burası olmalı.
Emrah manyak dogrudurIyi de Zaniolo gelmeden once 1 senedir saglikliydi, bu dedigin eleman suan hala sakat. Manyak miyiz biz?![]()
enflasyon farkı niye yok bunda?GSCimbom Üst yönetim kurulu, yaptığı toplantı sonrası şu kararları aldı;
GSC Efsanesi üyesi Enis Savar'ın Ceza Kuralları 8. sayılı maddeleri uyarınca ceza talebi incelendi. Yapılan müzakere neticesinde;
GSCimbom admini Keramettin TANRIVERDI ile ilgili ceza tayinine yer olmadığına karar verilmesinde yapılan müzakere neticesinde oybirliği ile,
GSC Efsanesi üyesi Enis Savar ile ilgili forum kurallarına yönelik aykırı hareketi nedeniyle GSCimbom Disiplin Talimatı'nın 10. ve 12. maddeleri uyarınca 5.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasına oybirliği ile,
karar verilmiştir.
GSCimbom admini
Alper Altun
Oyuncuları uğurladıktan sonra telefonlarını kapatıp araba içerisinde beklemiş. Maç sonu Başak taraftarları yerine Fenerli taraftarların marşlarıyla şampiyonluğu anlamış. Mutluluk gözyaşları ile sevincini yaşamış.Hani maça gitmemişti bu.
çıkarzakharyanın fiziksel özellikleri nasıldı
b2b bir profil mi yoksa daha temposuz mu
zorlasak fakir de bruynesi çıkar mı
GSCimbom Üst yönetim kurulu, yaptığı toplantı sonrası şu kararları aldı;
GSC Efsanesi üyesi Enis Savar'ın Ceza Kuralları 8. sayılı maddeleri uyarınca ceza talebi incelendi. Yapılan müzakere neticesinde;
GSCimbom admini Keramettin TANRIVERDI ile ilgili ceza tayinine yer olmadığına karar verilmesinde yapılan müzakere neticesinde oybirliği ile,
GSC Efsanesi üyesi Enis Savar'ın forum kuralları aykırı hareketi nedeniyle GSCimbom Disiplin Talimatı'nın 10. ve 12. maddeleri uyarınca 5.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasına oybirliği ile,
karar verilmiştir.
GSCimbom admini
Alper Altun
Fatih Terim’in UEFA Final maç önü konuşmasından bir tık iyi
Y sinif bir takima mi kiralanacakmisjoao felix a sınıf bi takıma kiralanmayacakmıs.yani chelsea gibi
Parades iyidir ama bize atletik top süren adam lazimTorreira - Paredes
bunlarin onune cok iyi bir adam lazim, yoksa kisir kalacaz gibi