Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncuları uğurladıktan sonra telefonlarını kapatıp araba içerisinde beklemiş. Maç sonu Başak taraftarları yerine Fenerli taraftarların marşlarıyla şampiyonluğu anlamış. Mutluluk gözyaşları ile sevincini yaşamış.
Seneye de kazanmak için bunu dener artık denemediğin bir bu kaldı.

FyfQ4gLWYAASL8S

Hala gelen her fizikli orta sahaya acaba yeni Dembele olur mu umuduyla bakıyorum. Bayılıyordum adama.
Yanına bir tane tempolu skorer orta saha monte edebilseydik vakti zamanında, şu an PL'de başka şeyler konuşuyor oluyorduk. Bentarcur kim Bissouma kiiim

bize şu macar olan ismi random gibi duran ortasaha gibi adam lazım.

zakharyanın fiziksel özellikleri nasıldı

b2b bir profil mi yoksa daha temposuz mu

zorlasak fakir de bruynesi çıkar mı
Bizimle adı çıktığında kendisine De Bruyne'ye benzetildiği söyleniyordu. İstatistik olarak 2 yarı performansı düşmüş gibi hiç izlemedim ama 15 milyonluk bir riski almazdım ismi geçen Baturina daha mantıklı geliyor bana gerek alt yapısı, gerek Hırvat olması sebebiyle sonuçta Hırvat bir oyuncuya bakış ile Rus bir oyuncuya bakış ve pazarı farklıdır.

Paredes gelirse Toreira net olarak 8'e geçer. Ön alan presinde inanılmaz etkili oluruz tabi ama oyun kurulumu nasıl olur hele hele son şampiyona Arenada tam saha kapanacak Anadolu takımlarına karşı nasıl set oluşur onu bilemiycem. Onu da Okan Hoca düşünsün artık.

Zapatayi begenmiyolar lukae bak hatta al zapatayi icardiye gerek bile yok en az 25 gol atmazsa serefsizim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt