Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
newcastle işi de kolpa imiş galibaY sinif bir takima mi kiralanacakmis
Seneye de kazanmak için bunu dener artık denemediğin bir bu kaldı.Oyuncuları uğurladıktan sonra telefonlarını kapatıp araba içerisinde beklemiş. Maç sonu Başak taraftarları yerine Fenerli taraftarların marşlarıyla şampiyonluğu anlamış. Mutluluk gözyaşları ile sevincini yaşamış.
Bu 3 Kisi gelsin, cl ceyrek final oynariz.zakharyan
ndombele
joao felix
Sözleşmesi bitiyor gözüküyor. Parades'ten falan çok daha fazla isterim ve bizim sisteme de ciddi olarak uygun olduğunu düşünüyorum.
Yanına bir tane tempolu skorer orta saha monte edebilseydik vakti zamanında, şu an PL'de başka şeyler konuşuyor oluyorduk. Bentarcur kim Bissouma kiiimHala gelen her fizikli orta sahaya acaba yeni Dembele olur mu umuduyla bakıyorum. Bayılıyordum adama.
Blas iyi bir tamamlayıcı olur diye düşünüyorum ikilinin önüneTorreira - Paredes
bunlarin onune cok iyi bir adam lazim, yoksa kisir kalacaz gibi

Bizimle adı çıktığında kendisine De Bruyne'ye benzetildiği söyleniyordu. İstatistik olarak 2 yarı performansı düşmüş gibi hiç izlemedim ama 15 milyonluk bir riski almazdım ismi geçen Baturina daha mantıklı geliyor bana gerek alt yapısı, gerek Hırvat olması sebebiyle sonuçta Hırvat bir oyuncuya bakış ile Rus bir oyuncuya bakış ve pazarı farklıdır.zakharyanın fiziksel özellikleri nasıldı
b2b bir profil mi yoksa daha temposuz mu
zorlasak fakir de bruynesi çıkar mı
Zoboslai mi?bize şu macar olan ismi random gibi duran ortasaha gibi adam lazım.