Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Göreve ne zaman başlıyor acaba? Nihayet Avrupa kulüplerindeki sisteme geçiyoruz. Transferde ilgilenilen isimler özelinde bazı değişikler olabilir mesela bazı scout isimleri öncelikli isimler olabilir gibi geliyor bana. Şili sportfi direktörüydü bu adam Ben Brereton Diaz bir yere imza atmadıysa yedek forvet için ilk tercih olabilir mesela ileri üçlüde her yerde oynar milli takımda izlediğimde bana Sörloth'u anımsatmıştı fizik gücü, hızı ve dripling özelliği ile.

Dybala'ya aşırı derecede soğuğum

Forvet arkasını kendine emanet ettiğimizde orta sahada sayımız çok azalacak çünkü Mertens (veya örneğin Felix) gibi gerektiğinde derine gelme özelliği yok. Aksine hafifçe sağa devrilip Zaniolo'nun kaplamayı tercih edeceği alanı kaplayacak. Hayvani maaşı ve bir turlu kurtulamadığı sakatlık belası da cabası

Ha Zaniolo satılırsa farklı konuşurum. O zaman sağda Rashica'yı iyice çizgiye yollayıp oynayabiliriz Dybala ile. Fakat Felix ile karşılaştıranlar olmuş arada ciddi fark var. Felix sola derine gelip Kerem'in daha kaleye yakın olmasını sağlayabilir, veya Kerem derinde oynamaya devam edip Felix'i ceza sahasının solunda gezdirebilir. Bir de Felix tık tık tık pas bağlantısı işinde Dybala'nın çok önünde olduğu için Icardi'yle uyumu daha orgazmik olur. Sürekliliği ve sürati de cabası

Son olarak bu iki isim Mertens'in pres namına yaptıklarını yapamaz, o durumda da takımı buna göre hazırlamak gerekir. İkisi de imkansıza yakın isimler bu arada

Ali Koç Gençlerbirliğine herifin yüzde yirmilik hakları için €2.5m vermişti. Baya karlı hamleymiş yoksa gidiyordu €3.5m. Bu hamle sayesinde Fener camiası €1m net kar etti. Büyük başkan yine vizyon şov yapmış. Bunu Ercanlar hemen haber yapar yarın

arda gibi yetenekli ve son dönemde inanılmaz bi şekilde prsi yapılan biri için 15-17 milyon az bence

arda bu oyunu benficada oynasa kapıyı 50 milyondan açarlardı.

eğer romanonun dediği doğruysa arda büyük ihtimal gidecektir. bu fener için direk yıkım olur.

next gen mesut ozil gibi takılıyor çocuk. fenere bu kazığı çakarsa kendisinin en büyük destekçisi de ben olacağım :D

eğer romanonun dediği doğruysa arda büyük ihtimal gidecektir. bu fener için direk yıkım olur.

next gen mesut ozil gibi takılıyor çocuk. fenere bu kazığı çakarsa kendisinin en büyük destekçisi de ben olacağım :D

Ama her türlü kar, ben fatih terime bir konuda çok kızmıştım, senelerce futbol direktörü oldu, eminim altyapılara da hakimdi, bizim altyapi cer çöp dolu, Arda'nın çeyreği yetenek çıkmıyor

bişeyde oynamadı henuz,fbdeki ortamdan ötürü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt