Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Balon Gulerin o rakamlara cikmasi icin, once bir hayvani bir istatik yapmasi lazim, double double gibi birsey, sonra samp olmasi lazim.

Ondan sonra sampiyonlar liginde cok iyi performans gostermesi lazim, ONDAN SONRA BELKI bir takim 30m verebilir.

Kici girik 34 yaslarinda beli donmeyen Caner'e karsi sov yapmaya benzemez.

Arda ne oynadı? Çok abartıyoruz ya. 25-30 dersen hani lig, takım itibariyle falan tamamda 50 için ciddi bir şeyler yapması ve sürekli oynaması lazım.

sadece antalyaspor maçında valenciaya yaptığı asistin benzerini, şuan dünya futbolunda 18 yaşındaki futbolculardan yapabilen varsa abarttık diyelim :D

bu maçtan 10 gün sonra aynı kalitede pası kupa finalinde attı, valencia atamadı. öyle tesadüf değil yani.

sadece antalyaspor maçında valenciaya yaptığı asistin benzerini, şuan dünya futbolunda 18 yaşındaki futbolculardan yapabilen varsa abarttık diyelim :D

bu maçtan 10 gün sonra aynı kalitede pası kupa finalinde attı, valencia atamadı. öyle tesadüf değil yani.

ona bakarsan Arda Turan o yasta sov yapiyordu

19 yasında bi salıh ucan görmüşüz zidane rulettelerle oynayan,arda onunda yanında toy kalıyo henuz.gitmesi daha iyi olır,gelişsin

Arda Güler bence Salih'ten falan çok daha iyi, Fener tarihinde böyle bir genco çıkarmamıştır ki onu da Fener çıkarmadı zaten satın aldılar da her neyse. Fenerlilerin bu kadar abartması normal çünkü alışık değiller. Herifin teknik kapasitesinin epey yüksek olduğu da izlendiğinde hemen göze çarpıyor. Oyun zekasına gelen övgüleri bir tık komik buluyorum çünkü bence o konuda henüz bir şeyler sunmuş değil örneğin zamanında Arda Turan'ın yaptığı gibi.

Fakat Türkiye liginden bir herife €30m bonservis gelmesi için Arda'nın yaptıklarının otuz katını yapması lazım. Arda için €17.5m bile bir tık tuzlu fiyat

dünyada 18 yaşında kaç tane çift hane piyasa yapmış topçu var ki? tabi ki gavi, pedri kadar değil ama ardanın fenerde oynadığını hesaba katmak lazım.

arda gibi oyuncular biraz da çevresine bağımlı oluyor. kısa mesafede dribbling, top tekniği, oyun görüşü olarak üst düzey bence. beyni olan futbolcularla oynadığında çok daha fazla adından söz ettirecektir.

fenerde kaybolup gitmeden bir an önce avrupa yapması lazım. klasik fbli şişirmesini ayrı tutarak bence yetenek seti bakımından abartılmıyor.
Dünyada sayılı demen için ciddi bir şeyler yapması lazım tek başına bir etki yaratabilmesi lazım en basitinden maç kazanamaz falan da bir etki, tehlike yaratabilmeli. Kazımcan karşısında hiç etki yapamadı, oyuna Lima girdi etkisizleşti. Ben demiyorum yeteneksiz ama yeteneği de öyle Messi, Gavi düzeyinde bir yetenek değil. Prime Pjanic olabilecek bir yetenek olarak bakıyorum tabi daha ofansif hali, ki Prime Pjanic'te büyük oyuncuydu yani.

Arda ne oynadı? Çok abartıyoruz ya. 25-30 dersen hani lig, takım itibariyle falan tamamda 50 için ciddi bir şeyler yapması ve sürekli oynaması lazım.
Yeteneği olduğu kesin mesele işlemekte.
Yaşına göre oyun zekası ve tekniği çok iyi dezavantajları her türk gencinin olduğu gibi fizik ve bu çocukta hiç atletizm yok.
Atletizm günümüz futbolunda çok önemli

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arda Güler bence Salih'ten falan çok daha iyi, Fener tarihinde böyle bir genco çıkarmamıştır ki onu da Fener çıkarmadı zaten satın aldılar da her neyse. Fenerlilerin bu kadar abartması normal çünkü alışık değiller. Herifin teknik kapasitesinin epey yüksek olduğu da izlendiğinde hemen göze çarpıyor. Oyun zekasına gelen övgüleri bir tık komik buluyorum çünkü bence o konuda henüz bir şeyler sunmuş değil örneğin zamanında Arda Turan'ın yaptığı gibi.

Fakat Türkiye liginden bir herife €30m bonservis gelmesi için Arda'nın yaptıklarının otuz katını yapması lazım. Arda için €17.5m bile bir tık tuzlu fiyat
sen salihin orduspora attıgı golü gördün mü?iki benfica macında ileri geri kostuydu,o çok özeldi ve oyun görüşü de iyiydi o yasta

Dünyada sayılı demen için ciddi bir şeyler yapması lazım tek başına bir etki yaratabilmesi lazım en basitinden maç kazanamaz falan da bir etki, tehlike yaratabilmeli. Kazımcan karşısında hiç etki yapamadı, oyuna Lima girdi etkisizleşti. Ben demiyorum yeteneksiz ama yeteneği de öyle Messi, Gavi düzeyinde bir yetenek değil. Prime Pjanic olabilecek bir yetenek olarak bakıyorum tabi daha ofansif hali, ki Prime Pjanic'te büyük oyuncuydu yani.
e sayılı abi, kendi yaş grubunda sayılı diyorum. 2005 doğumlu futbolculara açıp bakalım, isim yapan kaç tane arda kalitesinde topçu var?

bence next gen ozil olabilecek bir yetenek setine sahip. solak olmaları, estetik, teknik vsvs. ozil o yaşlarda biraz daha atletikti diyebiliriz.

muazzam,bu cocuk kendine yazık etti ciddi.yası 19 surda daha,fizik ipince.ardanın yolu var daha

dünyada 18 yaşında kaç tane çift hane piyasa yapmış topçu var ki? tabi ki gavi, pedri kadar değil ama ardanın fenerde oynadığını hesaba katmak lazım.

arda gibi oyuncular biraz da çevresine bağımlı oluyor. kısa mesafede dribbling, top tekniği, oyun görüşü olarak üst düzey bence. beyni olan futbolcularla oynadığında çok daha fazla adından söz ettirecektir.

fenerde kaybolup gitmeden bir an önce avrupa yapması lazım. klasik fbli şişirmesini ayrı tutarak bence yetenek seti bakımından abartılmıyor.
Çift hane biraz da Pr işi bence. Arda için ben de onu diyorum daha TR liginde bile tam bir başarı ortaya koyamadı 50 milyon eder falan çok abartı.

arda turan 18-19 yasında manisa sagbekiyken fb macında 2 asist yaptı,geldi Galatasaraya karsı samiyende 2 asist yaptı.cıktı 19unda liverpool deplasmanında şov yaptı.arda güler şuan tırnagı bile degil ardanın

Arda world class yetenekte cocuk net olarak bence ne kadar gomsenizde bu gercek degismeyecek

Bence bunu tartosicagimiza biz niye son zamanarda onun yarisi kadar bie oynayacak topcu cikaramiyoruz onu sorgulamak lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt