Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu mostafa denilen herif tr'de oynamak istemiyorum dediyse yazık gerçekten. mısır'ın çölünden aldığımız adam mırın kırın ederken dünyaca ünlü yabancılar bizde forma giyiyor. git önce kümede kalmaya oynayan nant kulübünde 11 oyuncusu olup sonra hava bas. o coğrafyadan kimseyi almayın artık, yetti gari...

Arkadaşlar ben 9 yılımı verdim
9 yılda ne dediysem olmuş

Bizimkiler yatak döşek takımı almak için İngiltere'ye giderken bi de Fransa'daki zerzevatçı tanıdıklara uğrayalım demişler. Paris'te çaylar içilmiş. Derken Madrid'den, züccaciye zinciri sahipleri olaya dahil olmuş.
Siz hayırdır demişler. İşler kızışınca Roma'dan Santa Maria della Vittoria mensupları arabuluculuk için tarafları davet etmiş. Panna cottalar yenmiş işler tatlıya bağlanmış.
Olmamis. Bir kere sehir ve ulke adlarini yazmadan betimlemelisin 😁

Şu güne dönmek isteyenler?
Açıkça delikanlı gibi söylesin

Mostafa Mohamed’in opsiyonunu Nantes kullanmazsa bile Fransa’dan veya başka bir yerden bir talibi çıkar inşallah diye temenni ediyorum.

Bazı oyuncular değerini bulmuşken satmak gerekiyor. Bence bu sene Nelsson ve Boey’in satılması için uygun bir zaman.
Kulübün ciddi gelire ihtiyacı olan bir zaman
Luyindama’da olduğu gibi şansız bir olay inşallah başımıza gelmez.

Mostafa Mohamed: "Ben Türkiye'de oynamak istemiyorum. Kariyerimi Fransa'da sürdürmek istiyorum."
🗞️
(Hürriyet)
dünyanın en iyi forvetlerinden biri icardi trde oynamak icin can atıyor bu arap kendini ne sanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt