Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan'ın opsiyonu kullanılmayacaksa Rashica ve Icardi transferleri bitene kadar elde tutulmalı. Torreira'nın yanına Melo gibi bir cengaver bulabilirsek önlerinde Morutan Mertens yerine oynatılabilir.

Elemelere şöyle çıkarız:

---------------------Zaniolo------------------------
Kerem-------------Morutan---Rashica(Yunus/BAY)
-------------Torreira--Berkan(XXX)-----------------

Bence çok yanlış bir yorum yok bu programlarda

Bahsettikleri dönem fb istim üzerinde idi

Kaldı ki Jesus dedem bence başarılı bile sayılabilir

Sonuçta öyle veya böyle 9 sene sonra bir kupa kazandırdı
Yanlış olan yorum Jesus'u dünyanın sayılı hocaları kategorisinde saymak Jesus A sınıf bir hoca değildir. B+ sınıf bir hocadır. Almanya, İtalya, İngiltere, İspanya dünyanın en iyi bu 4 liginde takım çalıştırmamış hoca A sınıf olarak yada dünyanın sayılı hocası olarak sınıflandırılamaz diye düşünüyorum.

Yanlış olan yorum Jesus'u dünyanın sayılı hocaları kategorisinde saymak Jesus A sınıf bir hoca değildir. B+ sınıf bir hocadır. Almanya, İtalya, İngiltere, İspanya dünyanın en iyi bu 4 liginde takım çalıştırmamış hoca A sınıf olarak yada dünyanın sayılı hocası olarak sınıflandırılamaz diye düşünüyorum.
Jesus bir hoca değildir

Jesus bence büyük hoca puan ortalamasıda gayet iyi ftden iyi oldugunada inanıyorum

ama okanı gecemedi işte eski kafa biraz

derbi performanslarıda kötü

okan>tudor=jesus>ft=ismail kartal>şenol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt