- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Bence ilk forvet Zapata olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nelsonun kar diagnenin zararına,marcaonun kar cicaldaunun zararına gitti desek kafadanMustafadan kar ettik
Nelsondan edicez
Marcaodan ettik
Boeyden edicez
Morutan aynı paraya gider
Cicaldao zarar
UEFA kupası ileNelsonun kar diagnenin zararına,marcaonun kar cicaldaunun zararına gitti desek kafadan
Geri kalan 867 hatalı transferi kiminle karşılıyoruz peki
Yanlış olan yorum Jesus'u dünyanın sayılı hocaları kategorisinde saymak Jesus A sınıf bir hoca değildir. B+ sınıf bir hocadır. Almanya, İtalya, İngiltere, İspanya dünyanın en iyi bu 4 liginde takım çalıştırmamış hoca A sınıf olarak yada dünyanın sayılı hocası olarak sınıflandırılamaz diye düşünüyorum.Bence çok yanlış bir yorum yok bu programlarda
Bahsettikleri dönem fb istim üzerinde idi
Kaldı ki Jesus dedem bence başarılı bile sayılabilir
Sonuçta öyle veya böyle 9 sene sonra bir kupa kazandırdı
Mısırlılar gizli lgbtadam trye gelmemek icin lgbtyi kabul etti
Duygusal davranmaUEFA kupası ile
Jesus bir hoca değildirYanlış olan yorum Jesus'u dünyanın sayılı hocaları kategorisinde saymak Jesus A sınıf bir hoca değildir. B+ sınıf bir hocadır. Almanya, İtalya, İngiltere, İspanya dünyanın en iyi bu 4 liginde takım çalıştırmamış hoca A sınıf olarak yada dünyanın sayılı hocası olarak sınıflandırılamaz diye düşünüyorum.
o kadronun normal şartlarda cl alması gerektiDuygusal davranma
O kadroyu sen bile yönetsen şampiyon olurduk
Faruk başkanın yan masadaki zidane a "bize gel" yazılı peçete yolladığı bir dönemdi
McKennie çeksek juveden nasıl olur ?
CL başarısı neydi ftnin? Yani en üstDuygusal davranma
O kadroyu sen bile yönetsen şampiyon olurduk
Faruk başkanın yan masadaki zidane a "bize gel" yazılı peçete yolladığı bir dönemdi
Jesus bence büyük hoca puan ortalamasıda gayet iyi ftden iyi oldugunada inanıyorumYanlış olan yorum Jesus'u dünyanın sayılı hocaları kategorisinde saymak Jesus A sınıf bir hoca değildir. B+ sınıf bir hocadır. Almanya, İtalya, İngiltere, İspanya dünyanın en iyi bu 4 liginde takım çalıştırmamış hoca A sınıf olarak yada dünyanın sayılı hocası olarak sınıflandırılamaz diye düşünüyorum.
Hard severiz.Juve sert yorum istiyor sanirim