- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne taraftan bakacagina bagli. Sen de haklisingiden 3 yılımız ne olacak kacan sampiyonluklar
küme düşme korkusu travma
Nelsson 30m taksitli zanyolo 42.5m taksitli anlasalim isteyenleZaniolo ve Nelsson icin pazarliga kapali olmaliyiz. Cikis bedelini yatiran alsin. Illa pazarlik istiyorlarsa o zaman cikis bedelinin ustunde taksitli sekilde bonservis bedeli onerirler.
Mancini mesela dünya çapında hocadır A seviye bir hoca çünkü İtalya, İngiltere gibi liglerde çalışmış başarılı olmuş. Dünya çapında bir hoca demek için en üst düzey 4 ligde takım çalıştırımış olması gerek bir hocanın diye düşünüyorum. Yoksa Dünyada hala Jesus, Okan hocanın önündedir kariyer olarak. Sadece klasik abartma devreye girmiş sanki Jesus TR'ye gelmiş en kariyerli hoca bile değil bu arada ama medyada bazıları öyleymiş gibi abarttı.Jesus bence büyük hoca puan ortalamasıda gayet iyi ftden iyi oldugunada inanıyorum
ama okanı gecemedi işte eski kafa biraz
derbi performanslarıda kötü
okan>tudor=jesus>ft=ismail kartal>şenol
Jesusun tek oyun planı vardı bayagı başarılı oldu cözülene kadarMancini mesela dünya çapında hocadır A seviye bir hoca çünkü İtalya, İngiltere gibi liglerde çalışmış başarılı olmuş. Dünya çapında bir hoca demek için en üst düzey 4 ligde takım çalıştırımış olması gerek bir hocanın diye düşünüyorum. Yoksa Dünyada hala Jesus, Okan hocanın önündedir kariyer olarak. Sadece klasik abartma devreye girmiş sanki Jesus TR'ye gelmiş en kariyerli hoca bile değil bu arada ama medyada bazıları öyleymiş gibi abarttı.
Evet Diagne'yi anormal bir paraya aldık ama Diagne'yi alamasaydik o sezon şampiyon olamazdık biz. Forvetimiz Eren Derdiyoktu.Nelsonun kar diagnenin zararına,marcaonun kar cicaldaunun zararına gitti desek kafadan
Geri kalan 867 hatalı transferi kiminle karşılıyoruz peki
Kulusevski ve kean versinler o vakitJuventusta para yok.chiesayi satmadan kimseyi alamayacaklarmis.ilk tercihleri de gnonto
bu üçkağatçılar yine yüksek göstermiştirbrumaya nıye o kadar para verdiler?
AyıpSon dk
mohammedden gelen kâr kör omara gitmiş
Bi siz iyisiniz diğerleri kötü aynenbu üçkağatçılar yine yüksek göstermiştir