Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jesus bence büyük hoca puan ortalamasıda gayet iyi ftden iyi oldugunada inanıyorum

ama okanı gecemedi işte eski kafa biraz

derbi performanslarıda kötü

okan>tudor=jesus>ft=ismail kartal>şenol
Mancini mesela dünya çapında hocadır A seviye bir hoca çünkü İtalya, İngiltere gibi liglerde çalışmış başarılı olmuş. Dünya çapında bir hoca demek için en üst düzey 4 ligde takım çalıştırımış olması gerek bir hocanın diye düşünüyorum. Yoksa Dünyada hala Jesus, Okan hocanın önündedir kariyer olarak. Sadece klasik abartma devreye girmiş sanki Jesus TR'ye gelmiş en kariyerli hoca bile değil bu arada ama medyada bazıları öyleymiş gibi abarttı.

IMG_3567.webp

Mancini mesela dünya çapında hocadır A seviye bir hoca çünkü İtalya, İngiltere gibi liglerde çalışmış başarılı olmuş. Dünya çapında bir hoca demek için en üst düzey 4 ligde takım çalıştırımış olması gerek bir hocanın diye düşünüyorum. Yoksa Dünyada hala Jesus, Okan hocanın önündedir kariyer olarak. Sadece klasik abartma devreye girmiş sanki Jesus TR'ye gelmiş en kariyerli hoca bile değil bu arada ama medyada bazıları öyleymiş gibi abarttı.
Jesusun tek oyun planı vardı bayagı başarılı oldu cözülene kadar

2 kulvardayken cok iyi gidiyordu mesela ne zaman elendiler kadroyu oturtamadı

ligin son macına gececez jesusun ideal 11 i yoktu mesela

bazen cok fazla kadro derinligi hasar verebiliyor

Bakalım terim hocam omarla facetime yapıp sosyal medya hesabından paylaşacakmı !!!

Nelsonun kar diagnenin zararına,marcaonun kar cicaldaunun zararına gitti desek kafadan

Geri kalan 867 hatalı transferi kiminle karşılıyoruz peki
Evet Diagne'yi anormal bir paraya aldık ama Diagne'yi alamasaydik o sezon şampiyon olamazdık biz. Forvetimiz Eren Derdiyoktu.
Son gün Alan transferi yatınca Kabak'in parasını Diagne'ye gömdük.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

brumaya nıye o kadar para verdiler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt