- 1 Ağustos 2014
- 63.852
- 75.056
- 4.338
elimizdeki futbolcuyu değersiz görüp başka takımda olanların cazip gelmesiMillet niye BAY'ı santrfordan saymıyor
hep yaptığımız şey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
elimizdeki futbolcuyu değersiz görüp başka takımda olanların cazip gelmesiMillet niye BAY'ı santrfordan saymıyor
Datro Fofana ister misinGel sen onu kayır
Var bunda bir hayır
Oğulcan
Kerem Cicaldau Kılınç
Taylan Torreira
Olay hava topu almaksa barış hava toplarinda etkilielimizdeki futbolcuyu değersiz görüp başka takımda olanların cazip gelmesi
hep yaptığımız şey
Barış'ı kapanan takımlara karşı hiç forvet olarak izlemedik .Umut'un oyun bilgisi,sırtı dönük oynama becerisi daha yüksek.Elemelerde muhtemelen abuk subuk takımlara karşı oynayacağız 90dk kapanacaklar o maçlarda barış alperin forvette bol bol küfür yeme ihtimali yüksek.Millet niye BAY'ı santrfordan saymıyor
Dille reco dille,hele dille de dillebu sezon zanyolo kalır ise
kerem yerine onu dillemeyi düsünüyorum

As forvet olarak istememDatro Fofana ister misin
Benim çubuğum olduğu için sorun değil uzatabilirsinBarış çubuğumu uzatmak isterim sana.
As demedim ki zatenAs forvet olarak istemem
BOnservis ne verecegizAs demedim ki zaten
Olay hava topu almaksa barış hava toplarinda etkili
Aklı, fizik gücüne ve hızına yetişemiyor.
Bilmem kiBOnservis ne verecegiz
4.5 veriyor 2'si bonus direk 6.5 yazıyorlar. Bizde Marcao'yu 15'e sattık diye açıklamıştıkya o hesap.Braga brumaya 6.5 u nasıl vermiş biri bana anlatsin
Senin ismini vermiştim doğru.Benim çubuğum olduğu için sorun değil uzatabilirsin