- 3 Haziran 2015
- 57.294
- 66.494
- 4.143
@Rahmi Aslan dan 1 haftadir haber alamiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Para kazanarak kurtulduk desene .Allahin sevimsizi seniTerimin 1 kazığından daha kurtulduk
Kaldı 36
Borutzan ve Çikuldadanda kurtulursak tamamdır.Terimin 1 kazığından daha kurtulduk
Kaldı 36
Dembele kenarda oturacak herhadeForvet hatti icardi,dembele ve Baris alper olursa isimizi görür kesinlikle
Geçen bana Eren Aydın diye dert yanıyordun şimdi Umut istiyorsunİcardi
Duvan zapata
Potensiyel ucuza transfer
Umut Nayır
Böyle bir rotasyon kötü mü? 3 kulvarda olacağız
Kufur ede ede mi?
Sadece biri bence 5 zatenmorutan ve casperdan da toplam 5m alırsak çok iyi olur
Umut eşşek değil bence hatta faydalı adam ama bizim santrfor rotasyonu Icardi + Yabancı + BAY olacak çok belli yani. Umut'u alıp üçüncü santrfor yapmak saçma olur BAY'a da haksızlık olurUmut eşeği daha çekici geliyor
Umut Nayir da kapanan takımlara karşı bir şey yapabilen biri değil ki. Bence de bize BAY'dan iyisi lazım ama eyvah elemelere santforsuz giricez derhal Umut Nayir alınsın görüşü ekstra saçma. Dembele, Zapata, Aubameyang, Broja, Datro Fofana vs. ismi çıkanlardan herhangi biri gelse yeter, üçüncü santrfor BAY olur as santrfor da Icardi yahut alternatifi olur. Umut'a bu düzende yer yok benceBarış'ı kapanan takımlara karşı hiç forvet olarak izlemedik .Umut'un oyun bilgisi,sırtı dönük oynama becerisi daha yüksek.Elemelerde muhtemelen abuk subuk takımlara karşı oynayacağız 90dk kapanacaklar o maçlarda barış alperin forvette bol bol küfür yeme ihtimali yüksek.
Seninle geçen sene bizim bir totemimiz vardı transferler için.Kufur ede ede mi?
Senin kadar bos yapan bi mod hic gormedimgiden 3 yılımız ne olacak kacan sampiyonluklar
küme düşme korkusu travma
Eren Aydına zaten şans verilmeli verilecektir o bambaşka mevzu. Hoca kampta yeterli görürse o zaman başka şeyler konuşuruz ama erenin gelişmesi için hep oynamalı. Bu sene süperligde oynaması gerekiyorGeçen bana Eren Aydın diye dert yanıyordun şimdi Umut istiyorsun
Neydi o hatirlamiyorum.Seninle geçen sene bizim bir totemimiz vardı transferler için.
@Ahmet Usta desemNeydi o hatirlamiyorum.
yahu kampa götürülmedi diye laf ediyordun şimdi böyle diyorsun yapma allasen; transfer daha dadlu geliyor de işteEren Aydına zaten şans verilmeli verilecektir o bambaşka mevzu. Hoca kampta yeterli görürse o zaman başka şeyler konuşuruz ama erenin gelişmesi için hep oynamalı. Bu sene süperligde oynaması gerekiyor