Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu durumdan emin miyiz, sonucta sozlesmeye göre borca girmis oluyorsun. Illa tahakkuk mu etmesi gerekiyor
maaş kontratıyla borca girmiyorsun sadece taahhut vermis oluyorsun. bilanco dışı yukumluluk olarak yazılır. borç yazarsan karşısına da bir aktif yazman lazım. ilgili yıl geldiginde o yılın ödemesini bilanço dışından çıkarıp pasife yazıyorsun karşısına da maaş gideri yazıyorsun bilanço tekrar dengeye geliyor. neyse fazla teknik oldu eninde sonunda ödüyorsun parayı da bilançoyu şişirmiyor yani özetle.

bi hocanın yorumuna bakın icardi hakkında

bi erden başkanın

eğitimin önemini buradan anlıyoruz

başlatmayın icardiye burası varken para için arabistan tercih ediyorsa gelmesin zatem. wanda arabistanda yaşar artık

Bir an evvel bitsin bu iş, olumlu veya olumsuz. Adam koca kulubu esir tutuyor lan.

maaş kontratıyla borca girmiyorsun sadece taahhut vermis oluyorsun. bilanco dışı yukumluluk olarak yazılır. borç yazarsan karşısına da bir aktif yazman lazım. ilgili yıl geldiginde o yılın ödemesini bilanço dışından çıkarıp pasife yazıyorsun karşısına da maaş gideri yazıyorsun bilanço tekrar dengeye geliyor. neyse fazla teknik oldu eninde sonunda ödüyorsun parayı da bilançoyu şişirmiyor yani özetle.
Sorun degil anladim. Ben uretim şirketlerinin finansallari nasil yapilir biliyorum ama futbol takimi hic bakmadim. Dedigin mantikli ama bizim icin daha kotu maaelef gormedigimiz sözleşme altina girdigimiz borclarimiz da mevcut

1686769688302.webp
:cry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt