Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başlatmayın icardiye burası varken para için arabistan tercih ediyorsa gelmesin zatem. wanda arabistanda yaşar artık
Wanda Türkiyede yaşamıyor ki yav. Arabistan futbolunda futbol süresi kısalırsa 7 ay şow 5 ay tatilin olduğu bir düzende en doğru seçenek olur.
Ha 1-2 sene sonra da gidebilir orasını bilemeyiz tabiki.

erden timur icardi kalmak istiyor dedi.önemli olan bu.araplar bir sınav icardi için,bütün malı mülkü de koyacagız ortaya anlasılan icardiye.kalacak ama zaman alacak transferi

kusura bakmayında 30 milyon euro senelik boru değil bu 3 sene 90 milyon birde imza parası fln 100 milyon euro alacak

bu enflasyonda buenos airesin yarısını alır o parayla

Sorun degil anladim. Ben uretim şirketlerinin finansallari nasil yapilir biliyorum ama futbol takimi hic bakmadim. Dedigin mantikli ama bizim icin daha kotu maaelef gormedigimiz sözleşme altina girdigimiz borclarimiz da mevcut
ama futbolcunun sözleşmesinin sonuna kadar kalacagının garantisi yok. diger turlu yaparsan adamın 4 yıllık maaşını tek seferde gider yazacagından hep zarar açıklarsın.

Senelik 50 milyon euro katılım payı + oyuncuların maaşlarını karşılasınlar kulübü Arabistan ligine taşıyalım.

Araplara gitmek istiyorsa gitsin abi bu kulup 1 arjantin playboydan da buyuktur

lan bari bi önanlaşma filan yapaydınız ya sezon içinde
anlaşma bozulursa araplardan bi 10 kağıtda biz alırdık

1686770083541.webp

rodop seni ben
lan birden yayına girdi höngür höngür titreyerek zıpladım

arkadaşlar araplar yüksek para teklif etmiş anladık,icardi şimdi gitmese bile her zaman alacak bu teklifleri, bu da aşikar.yani sabretmek varken,okan burugun dedigi gibi beklemek varken niye vazgecelim.bu bi süreç.sabredin az

Erden Timur: "Ne yapabiliyorsak yapacağız. Bütçemizin en üstüne çıkacağız, sponsorlarla anlaşacağız. Çünkü Mauro Icardi de Türkiye’de kalmak istiyor."

ama futbolcunun sözleşmesinin sonuna kadar kalacagının garantisi yok. diger turlu yaparsan adamın 4 yıllık maaşını tek seferde gider yazacagından hep zarar açıklarsın.
Kalacağının garantisi yok doğru ama gidene kadar o sözleşme yükümlülük olarak geçtiği için oluyor tamamı. Oyuncu satıldığında sözleşmesi de fesih olduğundan kalan süreçteki yükümlülükleri de kalkıyor. Lakin bu dönem bilançolarında olmuyor tabi. Toplam borç- alacaktaki hesaplarda yer alıyor.

arabistan yüzünden iş zor çünkü wandaya epey para akıtacagız,mecburuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt