Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde soyle dusunun: Paredes gelirse Icardi de gelecektir. Bunlar iyi arkadas yani zaten transfer olmadan once Icardi ile konusacaklardir. Icardi gelecekse Paredes'i bonus olarak gelmesinde bir problem gormuyorum.

İcardi gelmezse Parades'i kitlemiş gibi olacak ama :d Pek ihtiyacımız olan profil değil çünkü

Birde soyle dusunun: Paredes gelirse Icardi de gelecektir. Bunlar iyi arkadas yani zaten transfer olmadan once Icardi ile konusacaklardir. Icardi gelecekse Paredes'i bonus olarak gelmesinde bir problem gormuyorum.
Arjantinli, İstanbul kulübüyle Şampiyonlar Ligi'nde oynama fikrinin cazibesine kapılmış durumda, ancak kendisine Avrupa sahnesinde rekabetçi olabilme şansı vermek için sportif garantiler ve kaliteli kadrolar bekliyor.

ön elemeleri kerem tek basına gecer neyi kafaya takıyonuz

Evet alayim paredesi ve auba/zapatami

Zapata sorulmadi ve erden baskanin ismini saydigi listede yoktu. Aubayi da yalanlamadi arada kaynatti. Bu ikisi listemizde bence. Ben zapatayi tercih ederim tabi

icardi kaliteli kadro istiyo bizden le parisiene göre

gazetecilik mesleğini yine en iyi kadirle rodop dedelerim ifşa etti
senelerin kurtları

diğerleri tırttttttt

okadar konuştular heryere

en çok ses getirteni ikisi oldu

taktikleride iyidi

bir okşayıcı bir sorgulayıcı soru soruo durdu krallar 😂

burcunuz ne kısmını anlayamadım onuda herhalde ortamı yumuşatmak için sordular herhal

deprem konusu geçince erden timur duygusallaşınca kontrolden çıkmasın diye arada verdiler 👍☺️

Auba neden istenmiyor bilmiyorum

Dede valencia sirf süratli oldugu için kaç gol ve penalti atti/yaptirdi

Aubameyangin özelligi zaten süratli olmasi ki takimda Baris ve Boey disinda süratli isim de yok.

Aubameyang fazla gol atar buralarda özellikle koparamadigimiz maclarda ilac olur

Icardi belliki gene agustos sonunu bulacak eger baska 1 takimla imzalamassa

Evet alayim paredesi ve auba/zapatami

Zapata sorulmadi ve erden baskanin ismini saydigi listede yoktu. Aubayi da yalanlamadi arada kaynatti. Bu ikisi listemizde bence. Ben zapatayi tercih ederim tabi
Aralarında 1.5 yaş var kariyer olarak Aubameyang tartışılmaz tercihim o olur ancak Morata daha çok isterim.

zapata neden gelip yedek olsun ki

bu kadar düştü mü bu adam
Kotu bir sezon gecirdi sadece 2 gol atti, artik yasi da 32. Net maasi senelik 1.8 milyon euromus ve seneye kontrati bitiyor. Bizim 2+1 senelik sozlesme verip senelik 2-2.5 milyon eurodan ikinci forvet yapmamiz kendi acimizdan iyi olabilir, oyuncu icin de hem uzun sozlesme hem iyi para hem yeni macera olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt