Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paredes trye fazla bi adam yaşı da 30 bile değil henüz

biraz form düşüklüğü olmasa bu adamı getiremezdin zaten

icardi uçup kaçıyor muydu geldiğinde son 1-2 yılı boştu neredeyse

Bizim için önemli olan eşik Cl gruplarına katılmak. Oraya kendimizi atarsak ben çok ciddi 1-2 fırsat transferi olacağını düşünüyorum. Zaten yönetimin de böyle bir planı ve niyeti olduğu apaçık ortada. İlk etapta herkesin söylediği gibi belli başlı eksiklikleri giderip bütün konsantrasyonu icardiye harcayıp zaferle bitirirsek hem çok rahatlarız hem de geri kalan hamleler herkesi heyecanlandırır. Zaten kadroyu koruyup en az 5-6 transfer düşünüldüğü ortamda gidenler olursa bu rakam minimum 10 olur. Sadece biraz sabır kolay değil ama güzel olacak yönetime güvenmek lazım. Bu işler hiçbir zaman kolay olmadı, olmayacak.

paredes dünya kupasında çeyrek yarı ve finalde oynamiş gayet elit seviye oyuncu. hem 6 hem 8 de oynuyor guzel transfer olur

renato sanchesi neden dusunmedik acaba psg den bize lazım olan profil renato gibi tempolu adamdı

Paredes için ilk başta biraz olumsuzdum ama özellikle Avrupa serüvenini düşününce mesela Midtsjö yerine Paredes daha etkili olabilir. Hem elit takımlarda süre bulmuş bir oyuncu hemde tekrar çıkışa geçmeye çalışacaktır. İlk baştaki kadar olumsuz değilim Paredes konusunda ideal şartlarda gelirse katkı sağlayabilir.

paredesi boklayanlar oturup 4-5 maçını full izlesinler. 3 kulvarda oynayacağımızı düşünürsek oliveyra ile birlikte çok iş görecektir.

avrupada ilerlersek zorlu maçlarda oliveyrayı derin oyun kurucu olarak kullanıp, torre ve paredesi çift 8 yapabiliriz.

10 numaralı veya 442 sistemde torre - paredes yapıp önlerine full ofansif merkez koyabilirsin vsvs.

işlev olarak birden fazla kurguda oynamamızı sağlar. ayrıca oliveyrayı da öyle hemen silmemek lazım, sağlam bir kamp ve rekabetle performansı artacaktır.

uygun maliyete paredes mükemmel olur 👍

Hakkımda kulis çalışmaları başlamış yavaştan bu transfer döneminde de beni uzaklaştırmaya çalışıyor forumdan kendini akıllı sanan birkaç kişi

bakın beyler pişman olursunuz yapmayın

paredesi boklayanlar oturup 4-5 maçını full izlesinler. 3 kulvarda oynayacağımızı düşünürsek oliveyra ile birlikte çok iş görecektir.

avrupada ilerlersek zorlu maçlarda oliveyrayı derin oyun kurucu olarak kullanıp, torre ve paredesi çift 8 yapabiliriz.

10 numaralı veya 442 sistemde torre - paredes yapıp önlerine full ofansif merkez koyabilirsin vsvs.

işlev olarak birden fazla kurguda oynamamızı sağlar. ayrıca oliveyrayı da öyle hemen silmemek lazım, sağlam bir kamp ve rekabetle performansı artacaktır.

uygun maliyete paredes mükemmel olur 👍
paredesin yaptıgı isi berkan da yapar
patetes

allahın lovrınsları yüzünden icardiden olduk
200w.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt