Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okan hoca chelsea chelsea dedi
erden timur ziyech ile anlaşmıştık ama olmadı dedi
rodop bir ara tekrar gündeme gelir mi acaba dedi timur geçiştirdi
bence ziyech ile ilgileniyoruz yine

Transfer bütçemizi kaç milyon euro bekliyordun 11milyon falan çok normal bir rakam.
Mostafa mohammed transfer oldu ondan gelecek bonservis. boşa çıkan maaşı vs. bunlar hep gelir kalemi. Bu sene şampiyon olduk.Yayın gelirleri, stad neredeyse %100 çekti her maçta. Stadın isim hakkı vs. buralardan gelecek gelirler 11 milyon euro transfer bütçesi olmaz. Bu takıma net bir santrafor net bir ofansif orta saha sol bek lazım eğer şampiyonlar ligine kalmak istiyorsak.

Arda'nın gideceğini nereden çıkardılar bunlar onu da anlamadım sanmıyorum gideceğini. Annesinin twitinden mi çıktı bu gidiş meselesi?

Arda'dan sonra Ferdi'de muhtemelen gider bunlardan sonrada muhtemelen Ali Koç 8+3 kalksın diye TFF binasının önüne sabah akşam kamp kurmaya gider.

Mostafa mohammed transfer oldu ondan gelecek bonservis. boşa çıkan maaşı vs. bunlar hep gelir kalemi. Bu sene şampiyon olduk.Yayın gelirleri, stad neredeyse %100 çekti her maçta. Stadın isim hakkı vs. buralardan gelecek gelirler 11 milyon euro transfer bütçesi olmaz. Bu takıma net bir santrafor net bir ofansif orta saha sol bek lazım eğer şampiyonlar ligine kalmak istiyorsak.
11 milyon transfer bütçesi demedi o adamın kiralık ücreti o biz o parayı bonservise zor verebiliyoruz dedi.

satış olmadan o kadar transferi yapamayız. öyle bir para yoktur muhtemelen.
bir şampiyonlukla o işler öyle olmuyor üstat. olsaydı zaten bir yukarı bir aşağı gitmezdi takımımız.
eksikleri kapatırız ama nels ve boey transferinden gelecek para ile olur bu.

Arda'nın gideceğini nereden çıkardılar bunlar onu da anlamadım sanmıyorum gideceğini. Annesinin twitinden mi çıktı bu gidiş meselesi?
Veda mesajı niteliğinde paylaşmış muhtemelen de bu saatte paylaştıysa da imzayı atmıştır. Hollanda basınında da az önce haberler başladı 5 yıllık anlaşmışlar 125 m euro serbest kalma bedeli koymuşlar.

Fb space odasında ali koç bu sezon yıldızları getirecek yıldızlarla oynucak ardanın gitmesi hata olur diyolar ahahdhssh

Son düzenleme:
Hakim ziyech mükemmel bir topcudur, ghezzal bile bu ligin içinden geçti, olası ziyech icardi ikilisini izle

ya zaten 4 tane araba hayır demeyiz sanırım camia olarak ( bana kalsa bunlara bile karşıyımda şu dördünün futbolu hatrına nötr kalırım)

salah guendezi ziyech mahrez

başka biri olsa camia cıngır cıkarır okadar doluyuz bunlara özellikle omardan sonra

bi biz değiz ki
bjkye bak saiss gelfiğinden beri sorunlu

arap topçu = sorun

Talisca için henüz gündeme gelmedi demiş Erden timur Haydi inşallah bu sefer olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt