Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.850
- 18.946
- 1.188
McKennie istemiyorum
Mckennie fena degil bro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
McKennie istemiyorum
2+1 sözleşme
3.6 milyon Euro maaş
12 milyon Euro serbest kalma![]()
Kim bu?2+1 sözleşme
3.6 milyon Euro maaş
Disiplin yok pek. Harit gibi bir oyuncu bence. Bir kaç hafta önce Aaronson ile birlikte Milli takimdan sutlanma noktasina gelmis zaten.Mckennie fena degil bro
paredes?2+1 sözleşme
3.6 milyon Euro maaş
Paredes için 3,6 fazla bence2+1 sözleşme
3.6 milyon Euro maaş
Bir üst modeli Xavi Simonsu niye almıyor o zamanPSG Başkanı Khelaifi, Arda Güler'in şartlarını sordu.
Ali Koç "Biz de İcardi'yi istiyoruz" dedi.
Khelaifi, Icardi için 14 milyon euro bonservis ücreti isteyince Koç da "Arda çok özel, bir sene daha kalmalı" dedi.
(Sabah)
Bu sene cok iyiydik hic ortalarda yoktun.Simdi lig bitti gene ciktin biraz kotu gidelimbir unpopular opinion daha
rashica'yı istemiyorum.
bence taraftar kendisini inanılmaz derecede abartıyor.
takıma fayda sağladı çünkü yunus kerem ikilisiyle sıkışan oyun onun sağ çizgiye basmasıyla açılmaya başladı.
ama bu onu çok iyi yapmıyor. değerli bir hücumcu olduğu kanaatinde değilim.
sosyal medya etkisiyle bire bin katarak övüyorlar. tv yorumcuları da cahil olduğundan aynı şeyleri tekrar ediyor.
hatta eğer alırsak ve seneye takım biraz sallanırsa taraftarın bileceği bir oyuncu olacak ki bu sene sonlara doğru verimi düşünce homurdanmalar başlamıştı ama şampiyonlukla sonlandı sesler.
Keremi gecmesi imkansiz ya Kerem Gol yonundende asist yonunde yerli olarak Turkiyenin en iyisi.Bu takim uzun sure sonra ilk defa asist krali cikardiArda bu yaşta takimini ipten aldi
Sirf fbde oynuyor diye ozer hurmaci mış gibi konusmaya gerek yok bana göre
Fena abartiliyor medyada ve fbliler tarafindan ama burada yetenegin tartisilmasi komik biraz
potansiyel olarak keremi geçebilir ama şuan uçuruk laflara gerek yok cunku bir suru potansiyelli olup da sonra unutulan yerliler var
Bunun üzerine Khelaifi alternatiflere yöneldiPSG Başkanı Khelaifi, Arda Güler'in şartlarını sordu.
Ali Koç "Biz de İcardi'yi istiyoruz" dedi.
Khelaifi, Icardi için 14 milyon euro bonservis ücreti isteyince Koç da "Arda çok özel, bir sene daha kalmalı" dedi.
(Sabah)
Zaten yalan haber oldugu belli. Ayrica dun su Koreli oyuncuyu aldilar 10 numaraya Mallorca'danBir üst modeli Xavi Simonsu niye almıyor o zaman
Opsiyon koydular psvye gonderirken (!)
Bir üst modeli Xavi Simonsu niye almıyor o zaman
Opsiyon koydular psvye gonderirken (!)
1- Zaniolo'yu 35e satıyorum
2- Rashica'yı 6.5a alıyorum
3- 12 milyona da mckennieyi getiriyorum
4- barı açıyorum.
5- Ayla'yla aramı düzeltiyorum.
6- Babamı da yanıma alıyorum. Olay bitmiştir.
Tiner sağlığa zararlı içmeyin deseydin.Gece işyerinde 2 tane bjkliyle konuştum , abubakar icardiden daha iyi mario gomezde iyi dediler . Cenk bile icardi kadar gol attı dediler tinerci bu camia
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi