Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
bu serefsiz juve kean-zaniolo yapacak gibi
serefsizler
serefsizler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyon
Torreira mckennie ile dünyayı fethedersin.onlerine ofansif bir star koy tamamdir
Hemde net yapar herkes burda delisi olurMcKennie yi cogu istemiyo, bence de is yapar
Ahmet Bey sende dun uye olanlardansin daha pismen lazimForum yonetimi sagolsun elli kere banladigi icin beni totem niyetine gsc efsanesi olamadik
pasaportu dışında berkandan farkı yok olum sırf siyahi ve ismi azcık havalı olunca mı istiyonuzBu mckennie tam aradığım oyuncu. Bu gelsin bize istiyorum. Cigersiz herif

#Icardi'nin alternatifi olarak #Memphis Depay ve Armando #Broja düşünülüyor.Hızımızı kestiler semihhAhmet Bey sende dun uye olanlardansin daha pismen lazim
Juventus yapmış adamı gömmeye utanmıyor musun. Berkan ne alaka ulanpasaportu dışında berkandan farkı yok olum sırf siyahi ve ismi azcık havalı olunca mı istiyonuz
berkan yerine berkante olsa tapardınız muhtemelen
Sadece tempo oyuncusuyla olmaz renktaş önüne prime Kaka alacak halimiz yok, oyuncunun iyiliğinden kötülüğünden ziyade alternatif bulunması açısından kolay bir oyuncu tipi bu maliyetlere alınacak bir oyuncu değil. Romadan opsiyonlu Mady Camara almak çok daha makulTorreira mckennie ile dünyayı fethedersin.onlerine ofansif bir star koy tamamdir
tarık çamdal da gs yaptı ona kalırsaJuventus yapmış adamı gömmeye utanmıyor musun. Berkan ne alaka ulan
oynadığı futbol bizi delirtebilir haklısınHemde net yapar herkes burda delisi olur
Burhan yine forumu okuyup isim yazmış Depayi yarım saat önce ben yazmıştım hemen haber yapmış#Icardi'nin alternatifi olarak #Memphis Depay ve Armando #Broja düşünülüyor.
Broja'nın sakatlık durumu araştırılıyor.
#CFC #Chelsea
@burhancanterzii | @kontraHG
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Önlerine Talisca olur. Camara olurda onu vermezlerSadece tempo oyuncusuyla olmaz renktaş önüne prime Kaka alacak halimiz yok, oyuncunun iyiliğinden kötülüğünden ziyade alternatif bulunması açısından kolay bir oyuncu tipi bu maliyetlere alınacak bir oyuncu değil. Romadan opsiyonlu Mady Camara almak çok daha makul
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sadece tempo oyuncusuyla olmaz renktaş önüne prime Kaka alacak halimiz yok, oyuncunun iyiliğinden kötülüğünden ziyade alternatif bulunması açısından kolay bir oyuncu tipi bu maliyetlere alınacak bir oyuncu değil. Romadan opsiyonlu Mady Camara almak çok daha makul
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mccenieyi beğenmiyor gedson diyor usta döner ahmetkeşke gedsonu alma şansımız olsa torreiranın yanına ondan daha iyi bi aday yok ama malum işte tinerciler
kazma topçu sevmiyorumMccenieyi beğenmiyor gedson diyor usta döner ahmet
Gedson klas mikazma topçu sevmiyorum