Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.973
- 73.501
- 5.188
Rossiyle karşılaştırmak hangi kfa ulan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim sözlerim yönetimsel egolar olacağına dair liselilerin Erden Timurun çok daha fazla öne çıkmasından rahatsızlık duyacağını ve altını oyacağını düşünüyorumnalaka 4 sene üst üste olmadikmi
2010lu yillarda 2ser senelik basarilarimizda var
ki fatih hoca egolu davranmasa o sureler cok daha uzardi
Benim sözlerim yönetimsel egolar olacağına dair liselilerin Erden Timurun çok daha fazla öne çıkmasından rahatsızlık duyacağını ve altını oyacağını düşünüyorum
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bana pm at.İcazet geldi sanki like ile beraber abi? @Alper Altun
gs gsde felan yazma rtaşİcazet geldi sanki like ile beraber abi? @Alper Altun
Burak konusunda hepimiz çok patladık ama Dursun Başkanin tutumunu bu gelişinde aşırı doğru buluyorum önceki döneminden çok ders çıkarmışo ortaligi karistiran liseli tayfa cene serdar ve ekibi gibi
inan kiraclar fln baya yaslandi
eski gucleride yok genel kurul uzerine
dikkatini cekerim son yillarda secimleri hep taraftarin istedigi baskanlar kazandi (burak elmas dahil)
biz arka arkaya 5-6 sene sampiyon olacagiz gibi duruyor
en az 2 tanede avrupa kupasi alacagimizi dusunuyorum
dün erden timurun ayaklara yere basan saglam durusunu takdir ettim
benim icimi ferahlatan cok done var bu basarinin devamliligini öngörmek icin
yönetimin akilli hamleleri
mali yonden rahatlamamiz
camia icinde barisin saglanmasi ve bunun getirdigi lobisel saglamlik ve cesitlilik
taraftarin buna inanmasi ve yasamasi (zaten bence en akli basinda taraftar grubu biziz)
gecmisden kalma hastalikli urnelerin bunyeden dislanmasi
rakip camialarin mal olusu
gsnin buyuklugu ve basari kulturu
yabancilar icin trnin en sexy kulubu olmamiz albenimiz cok digerlerine göre
olur bu sefer uzun bir dominasyon dönemi bekliyorum ben
en son boyle tahmin msji yazdiginda prandelli kovulmustu reis
Burak konusunda hepimiz çok patladık ama Dursun Başkanin tutumunu bu gelişinde aşırı doğru buluyorum önceki döneminden çok ders çıkarmış
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
asla katılmıyorum şu an orta sahaya falan ihtiyaç yok ön elemeler için sergio-torreira-berkan-midjö yeter da artarBaşkan kendi söyledi. Sütten ağzımız bir kere yandı asla aynı hataya düşmiycez. Ön eleme oynayıp ona göre UEFA dan para alicaz ve samp. ligine gitcez. Ki haksızda sayılmaz. psv tromso gibi facialari hep bu transferi geç yapalım olayından yaşadık. Bence yönetim en doğru işi transferi erken bitirmeye çalışarak yapiyo. Sadece lig oynamak yada konferans oynamak için üst düzey kadro sana zarar olarak dönebilir. Transferin bir kısmını sonra fırsat transferi bekleyerek yaparsın lafım olmaz ama elzem olan orta saha forvet gidenlere gore defans ve sol bek transferini hemen yaparsın. Sen almazsan iyi o bölgelere alacağın iyi oyuncularda başka takımlara gidiyo
Mason olumsuz konusunca çıldırıyorum olumlu konuşunca da tedirgin oluyorum. Garip biri
Bunlar hiçbirisi de iki sene önceki hallerinde değil, onun da etkisi var elbetbundan 2 sene önce
ziyech
aubemeyang
zapata
filan yazilsa burasi hindistan halk pazari gibi hareketlenirdi
geldigimiz noktaya bak
oradan bile bazi seylerin cok cok cok yolunda oldugu görülüyor
yaşlandıkları için olabilrbundan 2 sene önce
ziyech
aubemeyang
zapata
filan yazilsa burasi hindistan halk pazari gibi hareketlenirdi
geldigimiz noktaya bak
oradan bile bazi seylerin cok cok cok yolunda oldugu görülüyor
Bunlar hiçbirisi de iki sene önceki hallerinde değil, onun da etkisi var elbet![]()