Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim sözlerim yönetimsel egolar olacağına dair liselilerin Erden Timurun çok daha fazla öne çıkmasından rahatsızlık duyacağını ve altını oyacağını düşünüyorum

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

o ortaligi karistiran liseli tayfa cene serdar ve ekibi gibi
inan kiraclar fln baya yaslandi
eski gucleride yok genel kurul uzerine

dikkatini cekerim son yillarda secimleri hep taraftarin istedigi baskanlar kazandi (burak elmas dahil)

o ortaligi karistiran liseli tayfa cene serdar ve ekibi gibi
inan kiraclar fln baya yaslandi
eski gucleride yok genel kurul uzerine

dikkatini cekerim son yillarda secimleri hep taraftarin istedigi baskanlar kazandi (burak elmas dahil)
Burak konusunda hepimiz çok patladık ama Dursun Başkanin tutumunu bu gelişinde aşırı doğru buluyorum önceki döneminden çok ders çıkarmış

biz arka arkaya 5-6 sene sampiyon olacagiz gibi duruyor
en az 2 tanede avrupa kupasi alacagimizi dusunuyorum

dün erden timurun ayaklara yere basan saglam durusunu takdir ettim
benim icimi ferahlatan cok done var bu basarinin devamliligini öngörmek icin

yönetimin akilli hamleleri
mali yonden rahatlamamiz
camia icinde barisin saglanmasi ve bunun getirdigi lobisel saglamlik ve cesitlilik
taraftarin buna inanmasi ve yasamasi (zaten bence en akli basinda taraftar grubu biziz)
gecmisden kalma hastalikli urnelerin bunyeden dislanmasi
rakip camialarin mal olusu
gsnin buyuklugu ve basari kulturu
yabancilar icin trnin en sexy kulubu olmamiz albenimiz cok digerlerine göre

olur bu sefer uzun bir dominasyon dönemi bekliyorum ben

en son boyle tahmin msji yazdiginda prandelli kovulmustu reis

Burak konusunda hepimiz çok patladık ama Dursun Başkanin tutumunu bu gelişinde aşırı doğru buluyorum önceki döneminden çok ders çıkarmış

burak konusunda ben yanilmadim ne yazik ki
ama iyi ki gelmis
o gelmese suan cok buyuk ihtimal esref baskandi ve umut nayir icin nöbet tutuyor olacakdik
esrefide öyle burak gibi 1 senede yiyemezdi kimse

dursun baskani istemeyenler bile vardi gecen yaz :)

Başkan kendi söyledi. Sütten ağzımız bir kere yandı asla aynı hataya düşmiycez. Ön eleme oynayıp ona göre UEFA dan para alicaz ve samp. ligine gitcez. Ki haksızda sayılmaz. psv tromso gibi facialari hep bu transferi geç yapalım olayından yaşadık. Bence yönetim en doğru işi transferi erken bitirmeye çalışarak yapiyo. Sadece lig oynamak yada konferans oynamak için üst düzey kadro sana zarar olarak dönebilir. Transferin bir kısmını sonra fırsat transferi bekleyerek yaparsın lafım olmaz ama elzem olan orta saha forvet gidenlere gore defans ve sol bek transferini hemen yaparsın. Sen almazsan iyi o bölgelere alacağın iyi oyuncularda başka takımlara gidiyo
asla katılmıyorum şu an orta sahaya falan ihtiyaç yok ön elemeler için sergio-torreira-berkan-midjö yeter da artar

hatta ilk tur için forvet bile olmasa olur bence

2017 yazıyla bu dönem karşılaştırılmaz çünkü orda daha yapılanma yeni başlamıştı, şimdi ise oturmuş bir kadro var zaten.

torreira-icardi hep geç geldi. acele edince hem çok daha fazla para verirsin hem fırsatları kaçırırsın.

tabii ki eylülün ortasını bekleyelim demiyorum da temmuz sonuna kadar rölantide gidilebilir gayet.

bundan 2 sene önce

ziyech
aubemeyang
zapata

filan yazilsa burasi hindistan halk pazari gibi hareketlenirdi

geldigimiz noktaya bak :)

oradan bile bazi seylerin cok cok cok yolunda oldugu görülüyor
Bunlar hiçbirisi de iki sene önceki hallerinde değil, onun da etkisi var elbet 😄

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt