Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dembele'ye çok ısındım ama yetmez onun gibi birini daha isteriz

Memphis Depay ve Arkadiusz Milik beraber gelirse en azından sporcusal yönden İcardiyi bir miktar unutabiliriz. (Depayda da hem büyük yetenek hem de kocaman aslan dövmesi var)

Bu ikiliye çok zor olsa da transferi Andre Silvayi da eklerim muazzam olur o da

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Icardi gidecek olsa böyle olmaz bu iş. Ben habere inanmadim. Paranın büyüklüğünü bilmem ama icardi maddi olarak iyi durumda diye biliyorum. Çok para sorunu yok.

Su araplar icardiyi aliyorsa alsinda yolumuza bakalim artik. Yoksa icardinin yolunu beklerkene farkli transfer firsatlari kacabilir, icardi severim ama cidden yillik 7.5 milyon fazla olur, onu ödiyecek duruma daha gelmedik, ha bir babayigit cikip bu paranin yarisini Sponsor olarak veriyorsa o ayri konu

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Su araplar icardiyi aliyorsa alsinda yolumuza bakalim artik. Yoksa icardinin yolunu beklerkene farkli transfer firsatlari kacabilir, icardi severim ama cidden yillik 7.5 milyon fazla olur, onu ödiyecek duruma daha gelmedik, ha bir babayigit cikip bu paranin yarisini Sponsor olarak veriyorsa o ayri konu

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaten adam psg de vergiler hariç 8 aliyodu. 7.5 kemiksiz bence iyi para yani. Ki çoğunu sponsorlar verecek. Daha ne olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt