Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.411
- 23.003
- 1.433
Mumkun degil rtas. Icardi asla ama asla Fener'e gitmezBu nevzat icardi geliyor ama.nereye derken febe falan kastetmiyordur değil mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mumkun degil rtas. Icardi asla ama asla Fener'e gitmezBu nevzat icardi geliyor ama.nereye derken febe falan kastetmiyordur değil mi
yanlarına fiyatları da yazalım lutfenChelsea'nin satilik listesine koydugu adamlar:
Kovacic
Mount
Havertz
Gallagher
Lukaku
Koulibaly
Aubameyang
Pulisic
Ziyech
Hudson-Odoi
Loftus-Cheek
Mendy
BAM orta sahalı sezona rahmet okuttun renkdaş.muslera
mert kaan abdülkadir kazımcan
toreira
ilkay parades
zaniolo abumeyang kerem.
Şurayı paket yapalım.Chelsea'nin satilik listesine koydugu adamlar:
Havertz
Gallagher
Pulisic
Ziyech
Hudson-Odoi
BAM orta sahalı sezona rahmet okuttun renkdaş.
Mevki kalitelerinin orantısız oluşundan bahsetmek istedim. Defans hattı fecaat.yok daha neler toreira ilkay parades yazıyor ahbert yanlış postu quot ettin sanırım
Mevki kalitelerinin orantısız oluşundan bahsetmek istedim. Defans hattı fecaat.
Tamamen tahminiyanlarına fiyatları da yazalım lutfen
Havertz: Arsenal yolcusu gibi gorunuyor, Bayern ve Real'in de ilgilendigi bir herifŞurayı paket yapalım.
Arsenal icin Castagne oncelik degilmis daha cok istedikleri bir bek oyuncusu varmis. Ayni haber Fresneda icin de yapilmisti. Arsenal'in oncelikli bek hedefi Boey olabilir mi? Arteta'nin en cok onem verdigi seyin ikili mucadele kazanmak oldugu biliniyor
Boey'nin sakatligi cok agir degilse £20m'ye Arsenal'e hayirli olsun diyebiliriz bu ay icinde
he bi de melikşah açıklaması geldi mi
onu kaçırmış olabilirim
Hudson-Odoi de 2-3 sene önce dünyanın en iyi 3-5 potansiyel vaad eden kanat oyuncularından biriydi ama şöyle de bir sorun var İngilizler homesick oluyor ve zaten Leverkusen de bile olmamış , tabii bizde taraftar falan da var ama tuzlu olur kiralaması maaşı falan o yüzden bence onun İngiltere'de rehabilite olması daha mantıklı gibi duruyor.Bizde de olacağını sanmıyorum ben.Tabii işin diğer kısmı da aynı şekilde bu oyuncunun riskine de girip rehabilite etsek direkt +35 yazarız kulübe ama ben oyuncunun da pek niyeti olduğunu düşünmüyorum , tembel bir adam.Tamamen tahmini
Kovacic: £40m
Mount: £55m
Havertz: £55m
Gallagher: £30m
Lukaku: Maasini odeyene kiralarlar belki £3-5m de kiralama bedeli
Koulibaly: Lukaku'nun aynisi
Aubameyang: Maasinin yarisini odeyene kiralarlar
Pulisic: £17m
Ziyech: £12m
Hudson-Odoi: £8m
Loftus-Cheek: £12m
Mendy: £10m
Havertz: Arsenal yolcusu gibi gorunuyor, Bayern ve Real'in de ilgilendigi bir herif
Gallagher: Brighton Caicedo'yu satarken takasta istiyormus, PL'den baska talipleri de var
Pulisic: Olabilir ha. Bence Rashica'nin yaptigi her seyi en az onun kadar yapabiliyor, cogu konuda dorde bese katlar, fakat sakatlik sorunu var tabii
Ziyech: Erden baskanin gecen verdigi demeclere gore bence ilgileniyoruzdur hala, ama o donem PSG ve Milan falan istiyodu bence o seviye bir yere gider bu yaz, Arabistan da olabilir
Hudson-Odoi: Maasi cok fazla ama maliyetine gore denenebilir. Sakatliklarini bir turlu atlatamadi
laik bir turkiye icin sen de var misin reisBu arada fener onyekuruya salca olmuş haberleri var. Bunlar akıllanmaz yine başladı koç![]()