Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arsenal icin Castagne oncelik degilmis daha cok istedikleri bir bek oyuncusu varmis. Ayni haber Fresneda icin de yapilmisti. Arsenal'in oncelikli bek hedefi Boey olabilir mi? Arteta'nin en cok onem verdigi seyin ikili mucadele kazanmak oldugu biliniyor

Boey'nin sakatligi cok agir degilse £20m'ye Arsenal'e hayirli olsun diyebiliriz bu ay icinde

değerli rtaşlarıma selam ederim
auba, dembele ve müldür aldık diye okudum birkaç sayfa önce
bu nevzat da mı kaideden sallama yolunu seçti

İcardi fener bu saatten sonra asla yan yana yazılamaz. Adan fener ağlama şenliği yaptı yaw. Koçun yapabileceği tek is psg başkanı oda icardi zaten gereğini yapar bisey cikmaz

he bi de melikşah açıklaması geldi mi
onu kaçırmış olabilirim

yanlarına fiyatları da yazalım lutfen
Tamamen tahmini

Kovacic: £40m
Mount: £55m
Havertz: £55m
Gallagher: £30m
Lukaku: Maasini odeyene kiralarlar belki £3-5m de kiralama bedeli
Koulibaly: Lukaku'nun aynisi
Aubameyang: Maasinin yarisini odeyene kiralarlar
Pulisic: £17m
Ziyech: £12m
Hudson-Odoi: £8m
Loftus-Cheek: £12m
Mendy: £10m
Şurayı paket yapalım.
Havertz: Arsenal yolcusu gibi gorunuyor, Bayern ve Real'in de ilgilendigi bir herif
Gallagher: Brighton Caicedo'yu satarken takasta istiyormus, PL'den baska talipleri de var
Pulisic: Olabilir ha. Bence Rashica'nin yaptigi her seyi en az onun kadar yapabiliyor, cogu konuda dorde bese katlar, fakat sakatlik sorunu var tabii
Ziyech: Erden baskanin gecen verdigi demeclere gore bence ilgileniyoruzdur hala, ama o donem PSG ve Milan falan istiyodu bence o seviye bir yere gider bu yaz, Arabistan da olabilir
Hudson-Odoi: Maasi cok fazla ama maliyetine gore denenebilir. Sakatliklarini bir turlu atlatamadi

Arsenal icin Castagne oncelik degilmis daha cok istedikleri bir bek oyuncusu varmis. Ayni haber Fresneda icin de yapilmisti. Arsenal'in oncelikli bek hedefi Boey olabilir mi? Arteta'nin en cok onem verdigi seyin ikili mucadele kazanmak oldugu biliniyor

Boey'nin sakatligi cok agir degilse £20m'ye Arsenal'e hayirli olsun diyebiliriz bu ay icinde

cancelo

H
Tamamen tahmini

Kovacic: £40m
Mount: £55m
Havertz: £55m
Gallagher: £30m
Lukaku: Maasini odeyene kiralarlar belki £3-5m de kiralama bedeli
Koulibaly: Lukaku'nun aynisi
Aubameyang: Maasinin yarisini odeyene kiralarlar
Pulisic: £17m
Ziyech: £12m
Hudson-Odoi: £8m
Loftus-Cheek: £12m
Mendy: £10m

Havertz: Arsenal yolcusu gibi gorunuyor, Bayern ve Real'in de ilgilendigi bir herif
Gallagher: Brighton Caicedo'yu satarken takasta istiyormus, PL'den baska talipleri de var
Pulisic: Olabilir ha. Bence Rashica'nin yaptigi her seyi en az onun kadar yapabiliyor, cogu konuda dorde bese katlar, fakat sakatlik sorunu var tabii
Ziyech: Erden baskanin gecen verdigi demeclere gore bence ilgileniyoruzdur hala, ama o donem PSG ve Milan falan istiyodu bence o seviye bir yere gider bu yaz, Arabistan da olabilir
Hudson-Odoi: Maasi cok fazla ama maliyetine gore denenebilir. Sakatliklarini bir turlu atlatamadi
Hudson-Odoi de 2-3 sene önce dünyanın en iyi 3-5 potansiyel vaad eden kanat oyuncularından biriydi ama şöyle de bir sorun var İngilizler homesick oluyor ve zaten Leverkusen de bile olmamış , tabii bizde taraftar falan da var ama tuzlu olur kiralaması maaşı falan o yüzden bence onun İngiltere'de rehabilite olması daha mantıklı gibi duruyor.Bizde de olacağını sanmıyorum ben.Tabii işin diğer kısmı da aynı şekilde bu oyuncunun riskine de girip rehabilite etsek direkt +35 yazarız kulübe ama ben oyuncunun da pek niyeti olduğunu düşünmüyorum , tembel bir adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt