Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada yalı koç yine saçmaladı bu ligte yabancı hoca kolay kolay yapamaz iyiki Sergen filan getirmedi montella mülayim.bir adam ve baskıda ne yapar meçhul bence yanlış hoca secti

Yanlız mckenie'yi 10milyondan aşağı bırakmazlar Zanioloyla takas durumu olabilir mi acaba?

Ali Ece: "Galatasaray taraftarı, İcardi ile uzun yıllardır hiçbir oyuncuyla kuramadığı bağı kurdu. Kimi getirirsen getir, taraftar benimsemez. İcardi gerçek bir süperstar. Onu olduğu gibi kabul ettiler, İcardi de onları olduğu gibi kabul etti. Florya boyutu da var."

Ali Ece: "En önemlisi de İcardi, ailesiyle birlikte burada kendini çok iyi hissetti. Belki de İcardi, Wanda'ya 'G.Saray'da kendimi çok iyi hissediyorum. Baksana bizi ne kadar çok seviyorlar. Acaba gitmesek mi?' diye o konuşmayı yapar"

ceballos'u neden almıyoruz?
Bir kac aydir bende bu soruyu soruyorum ama en son oyuncu Real'de kalacak diye haberler cikmisti.

Ali Ece: "Galatasaray taraftarı, İcardi ile uzun yıllardır hiçbir oyuncuyla kuramadığı bağı kurdu. Kimi getirirsen getir, taraftar benimsemez. İcardi gerçek bir süperstar. Onu olduğu gibi kabul ettiler, İcardi de onları olduğu gibi kabul etti. Florya boyutu da var."

Ali Ece: "En önemlisi de İcardi, ailesiyle birlikte burada kendini çok iyi hissetti. Belki de İcardi, Wanda'ya 'G.Saray'da kendimi çok iyi hissediyorum. Baksana bizi ne kadar çok seviyorlar. Acaba gitmesek mi?' diye o konuşmayı yapar"
İcardiye büyü yapılmış bence bu konuda herkese konuşur wandaya çıkıp tek laf edemez

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt