Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.513
- 10.723
- 1.338
Mckenie iyi topçu la neyini beğenmediniz gedsonun fizikli cüsseli hali gibi düşünebilirsiniz.Oliveira'nın muadili değil ama iyi topçu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim bu hayvan?
Sergio+mckkeniyle gelecek 10 yilimizi yakariz. Dembeleye de yıllık 6m falan verirsek menemen sezonlarına hazır olalım.
Kim bu hayvan?
Sen gene de menemen sezonlarına hazır ol.Okan hocamız istediyse bize laf düşmez murat hoca
Onlar beğeniyor. Tarafını seç.McKennie husunda son 2 kişi kaldığı yorumunu beklediğim
@Sami Karakoç ve @Umut Gül kardeşlerim de çöp derse yeni efsanemiz hayırlı olsun
Umut Gül onay verdi, Sami'den yorum görmedim.McKennie husunda son 2 kişi kaldığı yorumunu beklediğim
@Sami Karakoç ve @Umut Gül kardeşlerim de çöp derse yeni efsanemiz hayırlı olsun
McKennie husunda son 2 kişi kaldığı yorumunu beklediğim
Eyvah eyvah.. ben de beğeniyorum biz samiyle aynı oyuncuyu hiç beğenmedik daha önceOnlar beğeniyor. Tarafını seç.
Bir kac aydir bende bu soruyu soruyorum ama en son oyuncu Real'de kalacak diye haberler cikmisti.ceballos'u neden almıyoruz?
İcardiye büyü yapılmış bence bu konuda herkese konuşur wandaya çıkıp tek laf edemezAli Ece: "Galatasaray taraftarı, İcardi ile uzun yıllardır hiçbir oyuncuyla kuramadığı bağı kurdu. Kimi getirirsen getir, taraftar benimsemez. İcardi gerçek bir süperstar. Onu olduğu gibi kabul ettiler, İcardi de onları olduğu gibi kabul etti. Florya boyutu da var."
Ali Ece: "En önemlisi de İcardi, ailesiyle birlikte burada kendini çok iyi hissetti. Belki de İcardi, Wanda'ya 'G.Saray'da kendimi çok iyi hissediyorum. Baksana bizi ne kadar çok seviyorlar. Acaba gitmesek mi?' diye o konuşmayı yapar"