Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her sezon ligden bir yerli icin transfer savasi acilirdi. Bu sezon yle bir oyuncu olmadigi icin Umut Nayir savasi baslatmislar. Öyle bir savas yok. Öyle bir ilgi de yoktur zaten.

Şunu söylemek istiyorum; Erden Timur gibi bir futbol aklı ve bu denli scout ekibi - Okan Hoca - Erden Timur üçgeninde planlı hazırlık yapılan, isimlerin sır gibi saklanması hatta ve hatta tesislerde bile isimlerin şifreli şekilde anılması durumu var şuan, daha önce böyle süreçler olmadı.

Senelerdir bu foruma üyeyim resmen burada büyüdüm, böylesine zor zamanda yer yer öğrenme imkanım olan bir şeyi yapmaya çalışıyorum, sadece sizlere bana geleni temkinli bir şekilde aktarmak istiyorum, derdim prim vs de değil lütfen bunları göz önünde bulundurun büyük Galatasaray taraftarı...

Yanılgı insana mahsustur ancak yanılgı da ısrar etmek bilinçsizliktir.
Yürüyedur karşim

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

benim düşmanım yok
başarının düşmanı var üstat
1686906528419.webp

Bizdeki sorun şu ki; gerçekten Erden Abi 9 boyutlu satranç oynuyor, ben yer yer YK'a dahi bilerek yanlış bilgi servis edildiğini yada hiç bilgi verilmediğini düşünüyorum.

Ajans 1905 yayınında olanlar malum Tielemans'tan tutunda yalanlanan birçok isim hepsini geçtim yani Tielemans ile nasıl görüşmedik hayret ettim :D
Rts bu sezon mu duyumcu oldun sen? Önceden böyle bişeyin yoktu

Mauro Icardi için bir Arap kulübü senelik 100 Milyon € teklif etti. (@AliNaciKucuk)

Bu daha dun senelik 25 milyon euroluk teklif var demedi mi?

:berkan:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt