Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.850
- 18.946
- 1.188
Sanches haberleri düşse keske
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi yine Burak Elmas transferlerine mi dönelim yaYok mu ordan Kephren Thuram gibi bir babayiğit. Ulen Fransa da ne adamlar var. Forvet için mesela Habib Diallo. Nasıl kimse görmüyor bu adamı. 2.ligten beridir takip ederim. Nonda gibi adam.
Koşması ve bira göbeği yapmaya çok müsait olması.En iyi özelliği ne?
Ya bi .
Yürüyedur karşimŞunu söylemek istiyorum; Erden Timur gibi bir futbol aklı ve bu denli scout ekibi - Okan Hoca - Erden Timur üçgeninde planlı hazırlık yapılan, isimlerin sır gibi saklanması hatta ve hatta tesislerde bile isimlerin şifreli şekilde anılması durumu var şuan, daha önce böyle süreçler olmadı.
Senelerdir bu foruma üyeyim resmen burada büyüdüm, böylesine zor zamanda yer yer öğrenme imkanım olan bir şeyi yapmaya çalışıyorum, sadece sizlere bana geleni temkinli bir şekilde aktarmak istiyorum, derdim prim vs de değil lütfen bunları göz önünde bulundurun büyük Galatasaray taraftarı...
Yanılgı insana mahsustur ancak yanılgı da ısrar etmek bilinçsizliktir.
benim düşmanım yokAhbabımın yasağının kalkması
beni ziyadesiyle memnun etmiştir
O zaman kalsın bizde Berkan midjso var yeterliKoşması ve bira göbeği yapmaya çok müsait olması.
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
benim düşmanım yok
başarının düşmanı var üstat
Rts bu sezon mu duyumcu oldun sen? Önceden böyle bişeyin yoktuBizdeki sorun şu ki; gerçekten Erden Abi 9 boyutlu satranç oynuyor, ben yer yer YK'a dahi bilerek yanlış bilgi servis edildiğini yada hiç bilgi verilmediğini düşünüyorum.
Ajans 1905 yayınında olanlar malum Tielemans'tan tutunda yalanlanan birçok isim hepsini geçtim yani Tielemans ile nasıl görüşmedik hayret ettim![]()

Beni üzecek gücü sana verdiğim için kendimden özür dilerim.benim düşmanım yok
başarının düşmanı var üstat
Franz KafkaAnk da her gün 25 25 arttırıyor verilen maaş teklifini yarın 125 milyon Euro olur o teklifMauro Icardi için bir Arap kulübü senelik 100 Milyon € teklif etti. (@AliNaciKucuk)
![]()