Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oliveira iyi adam ona bir şey denmez tabi de Paredes onu top diye oynar arada ağır seviye farkı var

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
giphy (1).gif

Orta sahaya aradığımız oyuncu net olarak Tielemans'tı maalesef olmadı, McKennie fena değil ama soru işaretleri var keza Paredes içinde oyuncu kalitesinden bağımsız Torreira ile tam oturtamıyorum ikili olarak. Mesela formda bir Ndombele ideal olabilir ama onunda şartları çok zor olur. Pape Sarr fena gözükmüyor ama direkt katkı sağlar mı emin değilim pek. Orta sahaya hem dinamik hemde pasör bir isim bulmamız gerekiyor bence acele etmeden en doğru oyuncuyu bulsak iyi olur. İlk aşamada Torreira-Oliveira ve alternatif olarak Midtsjö ile Berkan yeterli olur. Öncelik santraforda olmalı şu noktada.

Paredes'i sadece dünya kupasında izledim. Top tekniği baya baya sıradan bir herif. Diğer özellikleri iyidir kötüdür bilmem de zerre beğenmedim. Oliveira ile top diye oynar ağır seviye farkı var denecek falan bir topçu kesinlikle değil hem teknik hem kariyer açısından.

Paredes'i sadece dünya kupasında izledim. Top tekniği baya baya sıradan bir herif. Diğer özellikleri iyidir kötüdür bilmem de zerre beğenmedim. Oliveira ile top diye oynar ağır seviye farkı var denecek falan bir topçu kesinlikle değil hem teknik hem kariyer açısından.
Kariyer açısından zaten Paredes çok önde de sadece dünya kupasinda izlediğin belli oluyor, görüşünün çok da bir önemi olmuyor hal böyle olunca

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

McKennie ismi benimde içime sinmiyor ama forumun aksine gelirse iyi iş yapacağını düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

aziz yildirm gelsin bence eski rekabet daha güzeldi

Psg ve juve taraftari paredesin tembel olduguna hemfikirler

Kalite farkindan dolayi burada basarili olabilir ama tarz olarak gereksiz biri. Bize top delici ofansta ve defansta yardim eden bir b2b lazim, Paredes bu profile uymuyor sanki

Torreirayi farkli mevkilerde oynatabiliriz de basarili olacagini bilmiyoruz. Malsenalde basarisiz idi, Fiorentinada 5g 5a lik performans sergiledi

Şans faktörü belirleyici olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt