Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi işi olmazsa Weghorst'u isteyebilir Okan hoca bu tip pivotlarla oynamayı seven bi adam

charles opsiyonla geliyorsa alınabilir bir opsiyon o halde 16-17 falandır muhtemelen. 22 yaşıdan olmasa +3 kontenjanına sokardık fena da olmazdı ha, gerçi bu ligde ilk 11 oynar fena çocuk.
Zaniolo kalsın bu da gelsin.

Melikşahın mesajlarına aşağıdaki gifi otomatik eleyebilir misiniz?

ona ait mesajları kaçırmak istemiyorumm

news-this-second-breakingnews.gif

evet ketumlunare ile görüşüyomuşuz teyit ettim nası topçu

ketelinare kim tanımıyorum ama de kerlitsade de de dediler ama bakmam lazım

@Melikşah Aydoğan Sana özel bir sorum olacak. 10+ yildir bu forumda üyesin. Bugüne kadar nerdeydin rdas
Bugüne kadar böyle bir imkan olmadı rdaş, (yönetimdeki isimler de etkili bunda tabiki) çünkü normal dönemde dahi riskli bir iş transfer dinamik bir süreç, şuan yönetim anlayışı ve Erden Timur itibariyle daha riskli, ancak geçen yazdan bu yana inanmamama rağmen haklı çıkınca kaynağım bende bana geleni inanan inanmayan herkes ile paylaşmak istedim olayın kapsamı bu.

Okan hocanında isteği belli aşağı yukarı ki bence doğru seçim. Son fener maçında lig boyunca tek rahat ettiği maçtı çünkü hiçbir şeye yaramayan bir maçtı. Baris Alper ile çift forvet çıkardı takımı. Toreira Berkan orta sahası yaparak direnci arttırdı. Bu önümüzdeki sezonun çok güzel bir simülasyonu idi ve ise de yaradı. Kalemizde top görmeden 3-0 temiz daha fazlada olabilirdi. Yani hoca Toreiranin yanına defansida iyi ama driblingde yapabilen aynı zamanda ayağı iyi bir ortasaha istiyo. Bu özelliklere sahip oyuncun oldu mu Ayağı temiz defansi pek olmayan bir 10 no ilede oynarsin çift forvet te oynarsın. Oraya Zaniolo yu Barış Alperin yerine monte de edebilirsin. Kanada da iyi bir adam atarsın. Opsiyonu çok fazla ve etkili bir sistem + kadro yapısı. Kurulmasını istediği bu benim gördüğüm ve eğer bu yapılırsa yapılabilirse herkes görür zaten çok keyifli güzel maçlar izleyebiliriz. Ben şahsen çok mutlu olurum

bugun uzun boylu herif buymus aponun icinden gecen

alalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt