- 22 Kasım 2008
- 11.587
- 7.143
- 2.493
Bu sezonki istatistikler
40 mac 0 gol 1 asist
Ama 1480dk toplam. Çoğu maç 15-20dk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sezonki istatistikler
40 mac 0 gol 1 asist
Aynı fikirde değilim renkttaş.blas net kotu adam
Caner yeter ulan satma artik32.5a zanioloyu satmayan şerefsizdir
Muhtemelen onada bilerek yanlış bilgi veriliyor diye düşünüyorum. Asıl köstebegi merak eden varsa da soyliyim @Feramuz Kayalar
belcikanın 10 numara wonderkidi luca oyen diye biliyorum. bu charlesi duymadım. fiyatı da baya yuksekmis ilginc.10 numara
Bay ile oyna daha iyi.Paredes alınıp 4-4-2 oynanabilir. İkinci forvet gibi daha çok De Ketelaere.
O kazmanın bizde isi yok asla istemem. Hele as forvet Allah korusunİcardi işi olmazsa Weghorst'u isteyebilir Okan hoca bu tip pivotlarla oynamayı seven bi adam
Meliksah hakli gibi![]()
Bugüne kadar böyle bir imkan olmadı rdaş, (yönetimdeki isimler de etkili bunda tabiki) çünkü normal dönemde dahi riskli bir iş transfer dinamik bir süreç, şuan yönetim anlayışı ve Erden Timur itibariyle daha riskli, ancak geçen yazdan bu yana inanmamama rağmen haklı çıkınca kaynağım bende bana geleni inanan inanmayan herkes ile paylaşmak istedim olayın kapsamı bu.@Melikşah Aydoğan Sana özel bir sorum olacak. 10+ yildir bu forumda üyesin. Bugüne kadar nerdeydin rdas
O kazmanın bizde isi yok asla istemem. Hele as forvet Allah korusun
2 sene önce falan Club brugge da iyi işler yapmış o zaman çıkmıştı sonra 35 e milana satıldı ama orada tutmadı galiba.belcikanın 10 numara wonderkidi luca oyen diye biliyorum. bu charlesi duymadım. fiyatı da baya yuksekmis ilginc.