- 17 Ağustos 2009
- 44.244
- 33.365
- 3.448
Kardan paydı dimi.15 m euro üstüne kaça giderse %20 pay var 30'a giderse 3 m euro 25'e giderse 2 m euro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardan paydı dimi.15 m euro üstüne kaça giderse %20 pay var 30'a giderse 3 m euro 25'e giderse 2 m euro
De bruynede ilk yıllarında chealseada süre alamadı.Zamanla gelişebilir henüz 20 yaşında.10 No Belçika'da wonderkid, genç oyuncu lakin İtalya'da bekleneni hiç veremedi.
La Gazzetta dello Sport'a göre #Milan için De Ketelaere satılık olacak, ancak en az 28 milyon Euro'luk bir teklif gerekiyor
Aynen kardan veriyoruz takas + oyuncu yaparsak daha mantıklı olacak.Kardan paydı dimi.
nevzat 3-4 hafta önce demişti geçenlerde de yazmıştım, bazı oyuncular bilerek servis edilecek ki rakip onla uğraşsın gibisinden demiştiBen size soyliyim. Bizim yönetim önceki transfer sezonunda teklif yaptığımız oyuncuların açığa çıkması sebebi ile çok sıkıntı yaşadı. Hatta icerde köstebek bulunmuştu. Bu sezon daha akılcı hareket ediyolar. Dikkat ettiyseniz çıkan isimlerin çoğu kolpa yada bilerek insanlar o tarafa yönlendiriliyor ki bence çok doğru strateji. Mesela abumeyang kesinlikle almayı dusunecegimiz biri olduğunu düşünmüyorum. Bu şekilde sessiz sessiz olayı bitirmeye çalışmak bence çok doğru. Zaten transfer nöbeti filan hikaye.. Baltaliyosa süreçleri hiç sorun değil. Bekleriz erkenden öğrenmeye de gerek yok. Maçlar başlayınca güzel kadromuz olsun hiç sıkıntı yok. Normalde deli gibi oyuncu bakmamız gereken dönemde hiç ses seda yok. Tüm gazeteciler duyumcular patladı. Bence çok doğru strateji eğer gerçekten böyle dedigim gibiyse.
Zaniolo 35Zaniolo 25m euro
Nelsson 15-20m euro arasi
Boey 15-20m euro arasi
Bu 3’lu giderse bu paralara gideceklerini dusunuyorum
belki kiralık denenebilir ama zaniolo gibi almaya deger bir risk degil kesinlikleBelçika liginin içinden geçti bu sonra 30 üstüne Milan aldı ama hiç bekleneni veremedi. 30 verilme sebebi fiziğine göre tekniğinin çok iyi görünmesiydi. Belçika liginde istatistik kasan ve diğer ligte hiç iş yapamayan oyunculara soğuk bakıyorum eski Fb'li Frey'in Belçika'da yaptığı istatistikleri görünce.
Charles Gf oynuyor hocam Paredes ile ilgisi yokparedesten kesin olarak vazgectik diyebilir miyiz
Sergen denen ergeni kaale olma bromBirader ne yapayım, öğrendiğimi iletmeyim mi ne istiyorsunuz anlamadım ki. Samimiyetle güveniyorum ki iletiyorum.
Hayırrıdvan topçunun hası tekniği çok iyi
iyi bir hucumcu bek
defansı sakat rıdvanın
iyi bir 352 takımının soluna gözü kapalı oynatırsın
4lü savunmada işte gözü kapsllı koyamazsın sola
rıdvanın ikilemide o olacak
tabii rangersde kendini geliştirdiyse bilemem