- 18 Mayıs 2011
- 53.567
- 57.620
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfersiz geçen günden sonra benim haller.
Laa noliiimert banlansın diyenler
herif zaten forumda 3 kişi görüyor onlar da adminler
kendini çok üstün ve elit görüyor beyefendimiz
Gelsin Kazımcana yedek olsun böyle bir profil almamız gerek o bölgeye
Rangers'ta gelişmeyi bırak daha geri gitmiştir bu sezon sakatlıktan oynayamadı.rıdvan topçunun hası tekniği çok iyi
iyi bir hucumcu bek
defansı sakat rıdvanın
iyi bir 352 takımının soluna gözü kapalı oynatırsın
4lü savunmada işte gözü kapsllı koyamazsın sola
rıdvanın ikilemide o olacak
tabii rangersde kendini geliştirdiyse bilemem
Valla bende aynısını düşündüm KemalUlan adamin serbest kalma bedeli 35 zaten. 32.5 veren fazla tantana yapmadan 35 yatirir alir.
2,5un pazarligi yapilmaz bu rakamlarda.
Ben kolpadan anlarim arkadas
Hücuma yönelik oyuncu diyorlar. 32 maçta golü yok 1 asist yapmis
Valla bende aynısını düşündüm Kemal
Yani bu teklifi veren kulübü 32.5'da durduran nedir
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
alper mertin haberine göre zaten CL garantisi istiyormuşBende bir tahminde bulunayım, icardi Galatasaray'in CL ön eleme maçlarını bekliyor.
Gruplara kalırsak bize imza atabilir
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yani mantıklı olan o araplara gitse çoktan giderdi bizim o paraları veremeyeceğimizi o da biliyoralper mertin haberine göre zaten CL garantisi istiyormuş
Ziyech şu anda gündemimizde yok Zaniolo giderse alternatiflerden biri olabilir diyor ki Ziyech Arabistan yapacak sanırım.Erden Timurun röportajında Ziyechle görüşüp görüşmeme gibi bir durumumuz yok sözünü hiç anlamadım, ya görüşüyosundur ya görüşmüyosundur
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
TamamMerih'in fiziksel özellikleri yaşadığı sakatlıktan sonra bitmiş. Kafa toplarını bile silip süpürdü adamlar.
Zamanlama hatası desen var, fiziksel zaafiyet desen var...
Nelsson yerine Merih çok yanlış bir hamle olur, beklediğimden bayağı kötü şu anki durumu. Toparlayacağını da zannetmem artık. 2 seneye Karagümrük'te filan oynar muhtemelen.
Bire birde rahat adam gecen oyuncu candir, bizim takimda öyle bir oyuncu eksikligi varzekeriya denen maldan 10 kat daha topçu bu çocuk