Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Başarılar renktaş, ben 4. girişimde kazanmıştım, olmazsa da sıkma canını. Hayat geçiyor bir şekilde.yarın aytye gireceğim rtaşlar başarı diler misiniz :sarıkalp::kırmızıkalp:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başarılar renktaş, ben 4. girişimde kazanmıştım, olmazsa da sıkma canını. Hayat geçiyor bir şekilde.yarın aytye gireceğim rtaşlar başarı diler misiniz :sarıkalp::kırmızıkalp:
Başarılar dilerim kanksyarın aytye gireceğim rtaşlar başarı diler misiniz :sarıkalp::kırmızıkalp:
chelsea nin alt lige kiralamaya uğraştığı bi topçuKim bu genco
Püh rezilBaşarılar renktaş, ben 4. girişimde kazanmıştım, olmazsa da sıkma canını. Hayat geçiyor bir şekilde.![]()
Aga ilk 3 kez girmek için girmiştim, 4.ye mecbur çalıştım askere gitmek zorunda kalacaktım yoksa.Püh rezil
Bu devirde kimse sultan değil hükümdar değil meliksah değil
İşçi olacağımMühendis mi olacan bu yaştan sonra
İcardi kalacak gibi geliyor bana en azından Arabistan'a gidecek olsaydı bence bu hafta belli olurdu çünkü deliler gibi transfer yapıyorlar
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geri dön özgür antenAttığı her mesajda 50-60 like alacak duyumcu ihtiyacımız açıkça ortadadır.
Bunların duasıyla paylaşmasan iyiydi heriflerin hiçbir duası kabul olmuyor
İcardi tatil yapıyor şu an Allah'tan öyle bir oyuncu tatil falan seven birisi o ara Araplar alacağını alır zatenİcardi bizim yapacağımız transferleri bekliyor gibi geliyo bana.
Daha kesinleşmiş çok transfer yok hep haberler çıkıyor. Şu anda da tatildedir İcardi daha.İcardi kalacak gibi geliyor bana en azından Arabistan'a gidecek olsaydı bence bu hafta belli olurdu çünkü deliler gibi transfer yapıyorlar
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi