Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha transfer dönemi bile açılmadı resmi olarak 1 hafta var. Kamp dönemi Temmuz başı gibi olacak o yüzden önümüzdeki hafta sol bek, orta saha hatta belki de forvet bitebilir 26'sında KAP'a bildiririz. En geç 3 Temmuz'a kadar 3 transfer bitireceğimizi düşünüyorum.
Oyuncularla görüşmek için dönemin açılmasını beklememize gerek yok.

Kaan Ayhan'dan sonra Mert Müldür'ü açıklayacağımızı düşünüyorum. Piyasası epey düştü.

2 sene önce çok para istemişti Sassuolo. Nevzat Dindar'ın dediğine göre maliyeti Kaan Ayhan'ın bonservisini çok geçmiyor.

Kaleci olarak Muslera'dan sonrasına ikna edebildiysek Doğan Alemdar olabilir.

Erden Timur'un söylediklerine göre oyuncuları ikna etmek ve kariyer planlaması sunmak dışında bazen kurulan temaslar 1-2 yıl sonra yeniden işe yarayabiliyor. Fiyatı düşen veya fikir değiştiren futbolcular bu anlamda gündeme gelebiliyor.

Süper Lig'den çok fazla transfer yapmamalıyız. Ciddi bonservis verip birilerini alacağımızı sanmıyorum.

Kılınç ve Taylangilleri takasta kullanabiliriz.

Kaan Ayhan'dan sonra Mert Müldür'ü açıklayacağımızı düşünüyorum. Piyasası epey düştü.

2 sene önce çok para istemişti Sassuolo. Nevzat Dindar'ın dediğine göre maliyeti Kaan Ayhan'ın bonservisini çok geçmiyor.

Erden Timur'un söylediklerine göre oyuncuları ikna etmek ve kariyer planlaması sunmak dışında bazen kurulan temaslar 1-2 yıl sonra yeniden işe yarayabiliyor. Fiyatı düşen veya fikir değiştiren futbolcular bu anlamda gündeme gelebiliyor.

Süper Lig'den çok fazla transfer yapmamalıyız. Ciddi bonservis verip birilerini alacağımızı sanmıyorum.

bakambu is yaparmi

Hoca Taylan'i kampa cagiracakmis diye duydum aman diyeyim, direkt satilmali ya da kiraliktan devam.

Dünyadaki 20-30 kulüp harici her takımda 1.fw olarak oynayacakken bizde niye yedeğe gelsinler

4 kriterin tamamını karşılayacak birini bulmamız lazım
başka mevkilerde de oynayabiliyor. İlla yedek kalması gerekmez

Afrika'da doğmuş afrikalı futbolculardan ve
özellikle fas-cezayir-mısırgillerden uzak durmak lazım. Omar'ı, Mustafa'sı alayı çok antipati topladı yaptıklarıyla/söyledikleriyle. Yakaladığımız kadro istikrarı ve oyuncu profilleri göz önünde bulundurulmalı. Trabzonspor'un kafayı fazla çekip zafer şarhoşluğuyla yaptığı antin kuntin transferlerin yansımasını gördük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt