Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.851
- 18.946
- 1.188
Dubais , lincoln takası konuşuldumu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne diyon Enis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dubais , lincoln takası konuşuldumu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Managerler takası önerdi diye haberler vardıNe diyon Enis
Çok daha iyi kadro. McKennie yerine daha iyisi gelecekse buyursun gelsin Zambo Anguissa gibiGecen sezonkinden daha kötü kadro kurmayı nasil becerdin
andoneİkardi yerine oynadığında onu aratmayacak
Yedek durunca sorun çıkarmayacak
Yüksek maaş almayacak
Yaşlı olmayacak
Bu kriterlere uyan yedek fw varmı bildiğin
Rashica yerine Zaniolo Ortaya da iyi bir 10 numara tercih ederim. Kusursuz olur.muslera
boey nelsson abdül angelino
torreira renato
rashica zaniolo kerem
icardi
gizli yürütülüyor bence, icardi, rashica, mata, zaniolo, yusuf, mertens, torreira,...Cidden Renatodan sonra çıkan isimlerin hiçbiri Renatodan iyi oyuncu değil neden gündemden düştü bilmiyorum
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
rashica kesilmez zanioloya yer illaki acilmali, sampiyonlugun sebebi rashica.Rashica yerine Zaniolo Ortaya da iyi bir 10 numara tercih ederim. Kusursuz olur.
Acaba hazır Avrupa piyasasına bu araplar sırtlan misali saldırırken acaba 1 2 tane güney amerikali kovalıyorlar mıdır bizimkiler bence evet
Bütün maçların tamamını izledim icardi tam olarak prime gomis dönemindeki kadar aktif değil saha içinde he tabi daha önemli golcü bu bir gerçek bizim takımda forveti besleme sorunu var ona rağmen iyi gol attı ancak demek istediğim şu kanatlarımız ve beklerimiz orta kesme özürlüsü biraz bu sorunu çözersek forvette kimin oynadığının pek önemi kalmaz Dembele bile gelse iş yaparMaçları seyrediyor musun renktaş
İcardi senin söylediğin gibi takımı komple oynatan birisi
Yani ayağına top bekleyen birisi değil
Gerçekten ilginç bir tespit olmuş
Adamın asıl mevkisi sol açıkmış ya şaşırdım ben neden hep 10 numara olarak biliyordum bunuİmkansız yav.Şu oyuncuyu her avrupa takımı alır.
Hiç aklımda yokken soktunuz kafama şimdi pulisicin geldiği bir paralel gs nasıl oynardı diye.:crushed:Adamın asıl mevkisi sol açıkmış ya şaşırdım ben neden hep 10 numara olarak biliyordum bunu
Sezon başından beri aklımda geçen sene son anda kaçırdık diye biliyorum ama bu sene kesin alacağız hissiyatı var.Hiç aklımda yokken soktunuz kafama şimdi pulisicin geldiği bir paralel gs nasıl oynardı diye.:crushed:
Bu adam fabrizio romano'nun yakın arkadaşı ve 433 admini olduğu için de çoğu futbolcuyla samimi.Şikayet etmeyin diyor
Yav bakan buz bunun nasil bir bilgisi olabilir transfer konusunda buraya atiyon